Schrijf een recensie

Lize Mosselman
Doordat ik zelf als kind nooit naar een kinderopvang ben geweest, had ik een klein hartje toen mijn partner en ik besliste om onze dochter naar een kinderopvang te brengen. Al van zodra we binnen kwamen voor een eerste kennismaking bij Moeke Vera, voelden wij meteen de warmte en huiselijke sfeer van De Elfendroom. Eenmaal Leanne was geboren gingen we ook met haar op bezoek en werd dit gevoel maar eens bevestigd. Leanne wordt elke dag met een knuffel ontvangen. We krijgen tips en tricks mee en halen haar elke dag op met een lach op haar gezicht. Ze heeft er de ruimte om te spelen, te ontdekken, te leren en te groeien, samen met de andere kindjes. Dit in een nette en ruime omgeving met als extra pluspunt: de grote en veilig omheinde tuin. Niet alleen Moeke Vera, maar ook de andere begeleiders hebben een hart voor elk kind. De Elfendroom is voor ons niet alleen een grote hulp en houvast als mama en papa, maar vooral een warme en leuke plek voor ons dochtertje! Moeke Vera & co verdienen een pluim!
Saskia Philips
Onze 2 kindjes zijn allebei bij moeke Vera geweest. Wij zijn heel tevreden over het enthousiasme dat zij elke dag gebruikt om er te zijn samen met haar team. Bij elke gelegenheid is er iets moois geknutseld en leuke foto's op facebook zodat we het dagje kunnen volgen van onze kindjes. Ons oudste kindje was zelfs proper toen hij naar school moest, waarvoor dank voor hun geduld en inzet. Elke middag eten onze kindjes ook vers eten en fruitpap in de namiddag. Er is aangepast speelgoed waardoor ons jongste zoontje elke dag graag vertrekt.
Lien
Zeer warme en huiselijke opvang en enorm flexibel wat de opvangdagen en uren betreft.
Er worden elke dag leuke, afwisselende en leerrijke activiteiten met de kindjes gedaan en er wordt steeds gezond, gevarieerd en vers eten voorzien aangepast aan de leeftijd.
De kindjes worden goed voorbereid op de kleuterschool en ons zoontje komt supergraag.
Niets op aan te merken, wij zijn enorm tevreden en laten ons kind er met een gerust hart achter!!
Seppe Mats & Fien
Onze overstap van een andere opvang was er eentje om nooit te vergeten. Verse en gezonde voeding, kindjes die graag komen en die blij binnen gaan. Vrolijke gezichtjes .
We zetten onze kindjes steeds met een gerust hartje af. Is er een probleem dan staat dit team steeds voor je klaar .
Een mooie en verzorgde opvang. Een echte droom voor ieder kind en ouder. Onze kleinste meid zullen we ook nu met een gerust hart kunnen 'achter laten' .
En de grote broers, die komen maar al te graag nog eens mee binnen piepen! <3
Machteld
Onze kapoenen komen heel graag spelen in de Elfendroom! Elke dag is het daar een beetje feest! En de kindjes krijgen veel liefde en genegenheid van dit top team!
Stephanie
De elfendroom is een zeer mooi en liefdevolle opvang. Moeke Vera heeft een groot hart waar alle kindjes een plaats hebben. Ook de andere Kinderverzorgster gaan zeer liefde vol om met de kindjes. Alles is tot in de kleinste puntjes verzorgt. Ik vind de opvang zo goed dat ik er in november zelf begin te werken. Een echte aanrader !!
Emelie en Joni
Er is geen betere of warmere plaats om je kleintje achter te laten. We zetten ons poppemieke af en met een lach zwaait ze ons uit, want ze is waar ze graag is, waar ze op haar gemak is. De moekes zijn een voor een fantastische dames. Ze doen er alles voor om je kindje een fijne en leuke tijd te bezorgen. Er wordt samen gespeeld, geknutseld, gedanst, flink leren eten, potjestraining,... Er wordt Γ©cht met hen gewerkt om hun op een huiselijke manier en elk op hun eigen tempo 'groot' laten worden. Wij zijn de moekes heel dankbaar voor hun dagelijks enthousiasme en bakkenvol liefde en zorgzaamheid voor de kindjes. Xxx
Sofie
Super opvang! De moekes doen er alles aan om onze kinderen een leuke tijd te bezorgen. Ze gaan hier al vijf jaar met veel plezier naartoe. Verzorging, hygiΓ«ne, maaltijden, activiteiten, speelruimte: TOP! Wij brengen onze kinderen steeds met een gerust hart naar deze opvang!
Anke πŸ˜ƒ
Het is een super toffe opvang , de kindjes zijn super leuk en lief , lachen veel met elkaar πŸ˜ƒ ik werk er super graag πŸ˜ƒπŸ˜ƒ en mijn bazin is de beste ze doet dat super goed ik ben blij dat ik bij haar werk πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜˜πŸ˜˜ we amuseren ons altijd , de kindjes zijn er ook graag echt waar , πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Sylvie
Super fantastische opvang .Ons dochtertje komt heel graag, hier kan je je kindje met een gerust hart achter laten .