Schrijf een recensie

Machteld
Onze kapoenen komen heel graag spelen in de Elfendroom! Elke dag is het daar een beetje feest! En de kindjes krijgen veel liefde en genegenheid van dit top team!
Stephanie
De elfendroom is een zeer mooi en liefdevolle opvang. Moeke Vera heeft een groot hart waar alle kindjes een plaats hebben. Ook de andere Kinderverzorgster gaan zeer liefde vol om met de kindjes. Alles is tot in de kleinste puntjes verzorgt. Ik vind de opvang zo goed dat ik er in november zelf begin te werken. Een echte aanrader !!
Emelie en Joni
Er is geen betere of warmere plaats om je kleintje achter te laten. We zetten ons poppemieke af en met een lach zwaait ze ons uit, want ze is waar ze graag is, waar ze op haar gemak is. De moekes zijn een voor een fantastische dames. Ze doen er alles voor om je kindje een fijne en leuke tijd te bezorgen. Er wordt samen gespeeld, geknutseld, gedanst, flink leren eten, potjestraining,... Er wordt Γ©cht met hen gewerkt om hun op een huiselijke manier en elk op hun eigen tempo 'groot' laten worden. Wij zijn de moekes heel dankbaar voor hun dagelijks enthousiasme en bakkenvol liefde en zorgzaamheid voor de kindjes. Xxx
Sofie
Super opvang! De moekes doen er alles aan om onze kinderen een leuke tijd te bezorgen. Ze gaan hier al vijf jaar met veel plezier naartoe. Verzorging, hygiΓ«ne, maaltijden, activiteiten, speelruimte: TOP! Wij brengen onze kinderen steeds met een gerust hart naar deze opvang!
Anke πŸ˜ƒ
Het is een super toffe opvang , de kindjes zijn super leuk en lief , lachen veel met elkaar πŸ˜ƒ ik werk er super graag πŸ˜ƒπŸ˜ƒ en mijn bazin is de beste ze doet dat super goed ik ben blij dat ik bij haar werk πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜˜πŸ˜˜ we amuseren ons altijd , de kindjes zijn er ook graag echt waar , πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Sylvie
Super fantastische opvang .Ons dochtertje komt heel graag, hier kan je je kindje met een gerust hart achter laten .
Sanne
Jullie doen dat super!
Ons zoontje Milan komt heel graag bij jullie en maandag start ons 2de zoontje die even graag zal komen!
Dankjewel voor jullie goede zorgen! <3