Kinderopvang De Elfendroom

Bij kinderbegeleidster Vera Uwoghiren te Hamme

Over Kinderopvang De Elfendroom Hamme

Kinderopvang De Elfendroom, in samenwerking met Zonnestraal v.z.w., is erkend door Kind & Gezin en voldoet aan alle normen van het nieuwe decreet.

Bij ons kan u terecht voor dagopvang (0 – 3 jaar), voor- en naschoolse opvang (tot 12 jaar), vakantie opvang (tot 12 jaar), flexibele opvang (specifieke dagen of uren) en opvang voor kinderen met specifieke behoeften en dit elke werkdag van 7 tot 18 uur.

Als Moeke Vera startte ik in oktober 2007 als onthaalouder. Ik ben getrouwd en we hebben 3 lieve kinderen. Ondertussen werk ik samen met 4 toffe kinderbegeleidsters. Hierdoor hebben we het voordeel dat er steeds kinderopvang gegarandeerd is indien een begeleidster afwezig is door ziekte of een andere reden omdat we dan voor elkaar inspringen. We hebben een groepsopvang in gezinsverband in onze eigen woning zodat we dit kunnen doen in een huiselijke sfeer. Dit maakt Kinderopvang De Elfendroom zo uniek.

We stimuleren uw kinderen in hun ontwikkeling door een aangepast, gevarieerd en educatief spelaanbod en voldoende veilige bewegingsruimte zowel binnen, in een nieuwe veranda die uitsluitend voor de opvang gebruikt wordt, als buiten met diverse speeltoestellen. Er zijn parkeermogelijkheden voor onze woning om het brengen en halen van uw kinderen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In december 2017 hebben we een tweede locatie geopend op 300 m van onze bestaande kinderopvang. Het is een vrijstaande woning die uitsluitend voor onze kinderopvang gebruikt wordt. Ook hier hebben we een nieuwe veranda gebouwd die voldoet aan de laatste normen voor kinderopvang. Deze locatie straalt dezelfde huiselijke warmte uit als in onze eigen woning. Een ruime parking voor de woning is hier ook voorzien.

We geven dagelijks verse, gevarieerde en gezonde voeding. We bieden uw kinderen een tweede thuis aan. We geven warmte, liefde en geborgenheid aan elk kind, want elk kind is uniek. We maken hen ook duidelijk wat mag en niet mag en leren hen om elkaar te respecteren. Doordat we met 5 kinderbegeleidsters werken krijgt elk kind veel aandacht, knutselplezier, verzorging, dansen en voorleesmomenten. Ook organiseren we uitstapjes naar de jaarmarkt en boswandelingen.

Wil je een plaatsje reserveren in dit warme nest ? Maak dan snel een afspraak!


Kinderopvang Hamme

Voor wie?

Bij ons kinderdagverblijf kan u terecht voor dagopvang (0 – 3 jaar), voor- en naschoolse opvang (tot 12 jaar), vakantie opvang (tot 12 jaar), flexibele opvang (specifieke dagen of uren) en opvang voor kinderen met specifieke behoeften en dit elke werkdag van 7 tot 18 uur.

Kinderopvang De Elfendroom

Brengen & ophalen

Dit kan elke werkdag van 7 tot 18 uur. Er zijn parkeermogelijkheden voor onze woning om het brengen en halen van uw kinderen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Kinderdagverblijf Hamme

Visie en missie

We bieden uw kinderen een tweede thuis aan. We geven warmte, liefde en geborgenheid aan elk kind, want elk kind is uniek. We maken hen ook duidelijk wat mag en niet mag en leren hen om elkaar te respecteren.

We stimuleren uw kinderen in hun ontwikkeling door een aangepast, gevarieerd en educatief spelaanbod en voldoende veilige bewegingsruimte zowel binnen, in een nieuwe veranda die uitsluitend voor de opvang gebruikt wordt, als buiten met diverse speeltoestellen.

Dagopvang Hamme

Dagindeling

We zorgen voor een gevarieërde dagindeling met uitdaging voor elk kind! We geven dagelijks verse, gevarieerde en gezonde voeding.

Doordat we met 5 kinderbegeleidsters werken krijgt elk kind veel aandacht en verzorging zo kunnen we veel knutselen, dansen en hebben we ook heel wat voorleesmomenten.

Ook organiseren we uitstapjes naar de jaarmarkt en boswandelingen. Dankzij onze bewegingsruimte buiten kunnen de kinderen zich tijdens het goede weer ook buiten volledig laten gaan.

Neem contact op voor meer informatie