Kinderopvang Kamiel

Uw kinderopvang, strijkdienst, kinderdagverblijf te Hasselt

"Samen onbevangen opgroeien"

Onze missie

Onze kinderopvang helpt kinderen opgroeien doordat wij ze als mini-volwassenen aanschouwen en betrekken in het dagelijks opvanggebeuren. Hierdoor dragen wij bij aan kinderen die als onbevangen persoon ontwikkelen in onze maatschappij.

Onze visie

Wij plaatsen kinderen en hun ontwikkeling op de eerste plaats. Wij kijken wat kinderen bezighoud en anticiperen hierop. Wij organiseren dit in compacte kinderopvanglocaties die stimulerend spelaanbod voor handen hebben waarbij de kinderen zelf de ruimte krijgen dit te manipuleren zodat ze henzelf blijven ontwikkelen.

Het gezin

Onze gezinnen hebben de ambitie om onze missie vorm te geven in hun dagelijks contact. Zo ondersteunen zij het initiatief om nieuwe methodieken te emplementeren en onbevangen te zijn voor nieuwigheden in ons kinderopvanginitiatief. Onze gezinnen nemen de verantwoordelijkheid in hun opvoedingstaak. Ze omarmen groei door te participeren in de werking. Ze pionieren door beproefde methodieken te ondersteunen en hierdoor samen met het kinderopvanginitiatief te innoveren. De gezinnen tonen doorzettingsvermogen door hetgeen dat voorheen niet lukte, door ondersteuning van het initiatief, toch te welslagen. Gezinnen tonen authenticiteit tijdens hun omgang dat zorgt voor een hoog welbevinden, dit stralen ze door naar hun kind en die van anderen. Dit alles heeft het gevolg dat onze gezinnen betekenisvol zijn door de impact dat onze visie heeft op het opgroeiende kind, zijn gezin en omgeving.

Het bedrijf betaald mee

Wij willen gezinnen ontzorgen van de stress tot het zoeken van een geschikte kinderopvang. Uw bedrijf kan zijn steentje bijdragen en samen met ons uw medewerker ontzorgen. Uw bedrijf reserveerd een kinderopvangplaats voor één of meerdere van uw medewerkers. Deze plaats blijft ten alle tijden beschikbaar voor u. Het gezin kan zonder problemen instappen wanneer zij hier behoefte aan hebben. Ook betaald het gezin maar een kleine bijdrage, dat ook weer het huishoudbudget opkrikt zonder dat er sprake is van extra verloning. Als bedrijf dienen wij u niet te overtuigen dat uw medewerkers zich aan uw bedrijf zullen binden met de nodige extra motivatie. Wij hebben een expertise opgebouwd en begeleiden uw bedrijf tot het realiseren van dit concept. Dit geldt ook voor bestuurder die geen medewerkers hebben in hun BV of éénmanszaak.

Onze troeven

  • Strijkatelier
  • Eigen pedagogisch ondersteuner
  • Ecologisch: herbruikbare luiers, buurtgerichte aankopen, verantwoord spelmateriaal,…
  • Buurtwerking
  • Bedrijfsvriendelijk
  • Pedagogische aanpak met eerbied voor de natuur
  • Open van 07.00u-18.30u: maandag tot vrijdag
CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Strijkdienst Hasselt

Strijkdienst Hasselt