online winkel voor kinderkleding

Webshop kinderkleding

Mamolina is een webshop voor kleine en grote schatten. Elk seizoen gaan wij weer op zoek naar kwalitatieve, mooie kleding, leuke spullen en betaalbare merken. We streven ernaar om een heel persoonlijke service te verlenen, opdat je aan je aankoop niet alleen een mooi stuk, maar ook een fijn gevoel overhoudt.

Ga naar onze webshop

Ontdek onze kindercollectie

Personal shopping

Daarom biedt Mamolina je ook de mogelijkheid tot 'personal shopping'. Je maakt een afspraak bij ons op de dag en het tijdstip dat jou het best past. Wij zorgen ervoor dat u, zonder enige verplichting in alle rust kunt genieten van wérkelijk persoonlijk shoppen in onze showroom te Heusden-Zolder (nabij Lummen en Zonhoven) tot 22u.

Shop op afspraak

Geniet van extra korting

Afspraakje maken?

Heb je zin om met vriendinnen, familie, collega's en je kindjes de collectie te bekijken? Dan ben je van harte welkom. Samen met een glaasje bubbels en een hapje kan je rustig de volledige kindercollectie van Mamolina ontdekken. Maak vooraf even een afspraak. Uiteraard mag je afspraak beloond worden! Als dank ontvang je een korting van 10% van het omzetbedrag. Deze korting ontvang je in de vorm van een kortingsbon die je dezelfde avond of bij een volgende bestelling kunt gebruiken.