Fotoalbums

Kinderkleding Fo & Fie

Uw kinderkledingwinkel voor Dendermonde

Je vindt bij Fo & Fie alleen maar betaalbare kinderkleding van de leukste kinderkledingmerken. Winkelen bij ons is een ware verademing voor mama's & papa's en ook super chill voor de kinderen, dankzij onze unieke kinderhoek en knappe presentaties. Want nergens in Aalst en Dendermonde vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding.

Een mama met goede smaak, Liesbeth! Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en al snel kwam ze op het idee om een kinderkledingwinkel te beginnen. Want nergens in de buurt vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding!

Liesbeth, mama van Gitte (°2008) en Gus (°2014) weet heel goed dat shoppen met kinderen niet bepaald een makkelijke klus is. Daar heeft Liesbeth alvast goed op ingespeeld met een supertoffe, not-your-ordinary kinderhoek. Een coole Lego muur nodigt jouw kids uit om te ontspannen terwijl jij rustig kan shoppen. Bovendien haalt Liesbeth met plezier hun persoonlijke tricks boven om jouw dochter of zoon die ene outfit te doen passen. Liesbeth staat jullie graag bij met persoonlijk advies en helpt je met enthousiasme kiezen voor een nieuwe outfit.

Bij ons spaar je vanaf de eerste aankoop!

Wie bij Fo & Fie kinderkleding koopt, krijgt 5% op het aankoopbedrag te besteden tijdens een volgend bezoek aan de winkel. Geen gedoe met klantenkaarten want wij houden deze korting bij voor jou in ons kassasysteem. Zo krijgt iedereen waar hij/zij recht op heeft bij een volgende aankoop.

Bezoek onze webshop

Zie je een tof truitje, leuke jurk of stoere broek op onze Facebook pagina of op onze website, maar geraak je niet tot in de winkel? Geen probleem! Wij hebben een webshop waarop je kan bestellen. Naast verzending ook reservatie en afhaling in de winkel mogelijk!

Nieuws & activiteiten

Fo & Fie 24/7 bereikbaar!

Wat is dit zo spijtig :-( MAAR achter de schermen blijf ik jullie met veel warmte verder helpen! DUS: x bereikbaar 24/7 via de webshop, instagram, facebook, whatsapp, eventueel videocalls... x de FoFieLijstjes lopen gewoon online verder en er kan afgesproken worden voor afhaling/leveringx...
lees meer
Fo & Fie 24/7 bereikbaar!

We keep on going!

'C'-dagen Lieve klanten, Uiteraard zijn ook wij geschrokken van de maatregelen die onze overheid deze nacht aankondigde in verband met het covid-19 virus. Wij zullen dus in het weekend onze deuren moeten sluiten. MAAR... https://shop.fo-en-fie.be/home OF shoppen op afspraak! Wie toch wil...
lees meer
We keep on going!
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kinderkleding Fo & Fie.

Contact

Kinderkleding Fo & Fie

Gudstraat 2a, 9310 Herdersem
  • Babyartikelen
  • Babybenodigdheden
  • Babykleding
  • Kinderboetiek
  • Kinderkledij
  • Kinderkleding
  • Kinderwinkel
T053 39 79 35
M0486 20 91 05
Ond. nr.0808.957.135
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Woensdag 09.30u-18.00u
Donderdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Vrijdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Zaterdag 09.30u-18.00u
Zondag Gesloten

Of op afspraak.