Fotoalbums

Kinderkleding Fo & Fie

Uw kinderkledingwinkel voor Aalst en Dendermonde

Je vindt bij Fo & Fie alleen maar betaalbare kinderkleding van de leukste kinderkledingmerken. Winkelen bij ons is een ware verademing voor mama's & papa's en ook super chill voor de kinderen, dankzij onze unieke kinderhoek en knappe presentaties. Want nergens in Aalst en Dendermonde vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding.

Een mama met goede smaak, Liesbeth! Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en al snel kwam ze op het idee om een kinderkledingwinkel te beginnen. Want nergens in de buurt vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding!

Liesbeth, mama van Gitte (°2008) en Gus (°2014) weet heel goed dat shoppen met kinderen niet bepaald een makkelijke klus is. Daar heeft Liesbeth alvast goed op ingespeeld met een supertoffe, not-your-ordinary kinderhoek. Een coole Lego muur nodigt jouw kids uit om te ontspannen terwijl jij rustig kan shoppen. Bovendien haalt Liesbeth met plezier hun persoonlijke tricks boven om jouw dochter of zoon die ene outfit te doen passen. Liesbeth staat jullie graag bij met persoonlijk advies en helpt je met enthousiasme kiezen voor een nieuwe outfit.

Bij ons spaar je vanaf de eerste aankoop!

Wie bij Fo & Fie kinderkleding koopt, krijgt 5% op het aankoopbedrag te besteden tijdens een volgend bezoek aan de winkel. Geen gedoe met klantenkaarten want wij houden deze korting bij voor jou in ons kassasysteem. Zo krijgt iedereen waar hij/zij recht op heeft bij een volgende aankoop.

Een winkel met de service van een webshop

Zie je een tof truitje, leuke jurk of stoere broek op onze Facebook pagina of op onze website, maar geraak je niet tot in de winkel? Geen probleem! Al hebben we geen webshop, we bieden jou wel dezelfde service. Je kan bij ons dus ook:

  • bestellen via facebook, mail of telefoon,
  • betalen via overschrijving,
  • jouw levering aan huis ontvangen of ophalen bij een Bpost-postpunt,
  • keuze tussen verzending naar Bpost-postpunt (€4) of thuis (€5). Bij aankoop vanaf €75 nemen we de verzending voor onze rekening (Bpost-postpunt).

Nieuws & activiteiten

De Sint komt langs bij Fo & Fie

Op woensdag 8 november is het weer zo ver want de Sint komt langs bij Fo & Fie. Én natuurlijk komt Hij niet met lege handen... Hij brengt voor alle kindjes wat lekkers en de (groot)ouders krijgen een mooie korting van 10% op de huidige herfst-wintercollectie. Bekijk dit evenement op...
lees meer
De Sint komt langs bij Fo & Fie

Stockverkoop zomer- en wintercollectie

Kinderkleding Fo & Fie organiseert samen met Touch en Lingerie Stephanie een stockverkoop op 17 september te Schoolstraat in Wieze (Ontmoetingscentrum)! Iedereen is van harte welkom! Er is dameskleding, kinderkleding, nachtkleding en lingerie te vinden aan superprijsjes! Contacteer ons voor...
lees meer
Stockverkoop zomer- en wintercollectie
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kinderkleding Fo & Fie.

Contact

Kinderkleding Fo & Fie

Gudstraat 2a, 9310 Herdersem
  • Kinderkledij
  • Kinderkleding
T053 39 79 35
M0486 20 91 05
Ond. nr.0501.670.340
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Woensdag 09.30u-18.00u
Donderdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Vrijdag 09.30u-12.00u, 13.30u-18.00u
Zaterdag 09.30u-18.00u
Zondag Gesloten

Of op afspraak.