Fotoalbums

Kinderdagverblijf 't Lachbekje

Uw kinderopvang, crèche, naschoolse opvang te Zedelgem

Kinderdagverblijf 't Lachbekje te Zedelgem is een kinderdagverblijf die voor het eerst de deuren heeft geopend op 05-05-2008! De start kende een capaciteit van 18 kindjes en met de jaren zijn we uitgegroeid tot een kinderopvang met 36 I.K.G. plaatsen (inkomsten gerelateerd).

We zijn dagelijks open van 07u00 tot 18u00 van maandag tem vrijdag. Naast kindjes van 0-3 mogen we ook kindjes opvangen tem 6 jaar voor en na school, vb schoolvakanties, schoolvrijedagen en woensdagnamiddag. We zijn bijna heel het jaar geopend (schoolvakanties zijn we ook open behalve feestdagen & brugdagen), die jaarlijks worden door gegeven!

Iris Heyman & De Bruyne Nancy zijn de verantwoordelijken van ’t Lachbekje! We hebben een jarenlange ervaring met de kindjes in ’t Lachbekje, hebben zelf kinderen en we hebben een getuigschrift als verantwoordelijke in de kinderopvang! Er werken ook meerdere begeleidsters bij ons in de crèche, die ook de nodige ervaring en kwalificaties op zak hebben!

Onze kinderopvang is ingedeeld in 4 leefgroepen volgens de noden van het kind! Bij inschrijven krijgen de ouders een code om de opvang vlot, veilig binnen te geraken en om zo ook de ongewenste bezoekers buiten te houden, bij ons is veiligheid ook een belangrijk aspect.

We liggen centraal van Brugge, Torhout, Loppem en Aartrijke alsook vlotte verbindingen van de autostrade! Fiscale attesten kunnen wij u ook bezorgen doordat we een attest van toezicht hebben en zo ook onder controle staan van Kind en Gezin.

Facebook van ’t Lachbekje is er om de ouders van de kindjes mooie foto’s te laten zien van hun lachbekje! Alleen de ouders van de kindjes die aanwezig zijn in de opvang krijgen toegang tot deze pagina! Wenst u ons te contacteren voor een afspraak, rondleiding of een babbel laat het ons weten op volgende op 050 35 53 33 of info@lachbekje.be

Reserveer op tijd zo krijg je later geen spijt!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kinderdagverblijf 't Lachbekje.

Contact

Kinderdagverblijf 't Lachbekje

Sint-Elooistraat 16, 8210 Zedelgem
  • Crèche
  • Kinderdagverblijf
  • Kinderopvang
Maandag 07.00u-18.00u
Dinsdag 07.00u-18.00u
Woensdag 07.00u-18.00u
Donderdag 07.00u-18.00u
Vrijdag 07.00u-18.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten