Kinderdagverblijf De Baboutertjes

Uw kinderdagverblijf, kinderopvang en onthaalouder te Willebroek

Kies voor kinderdagverblijf de baboutertjes, als je een goede opvang wenst voor je kind.

Graag verwelkomen we jullie kindjes vanaf 6 januari 2014 in de gloednieuwe kinderopvang De Baboutertjes te Willebroek. Elke dag staan we even enthousiast klaar om jullie kleintjes met veel warmte te verwelkomen. We willen met de Baboutertjes een omgeving creëren waar de kindjes zich veilig en super welkom voelen.

Met de inrichting willen we een plaats creëren dat voor jullie kindjes absoluut stimulerend, prikkelend en leerrijk zal zijn. We maken hoekjes zoals de knutselmuur, de voelmuur, het keukentje, het leeshoekje, de schommelboom. Als opvoeders vinden we het belangrijk dat er voldoende geïnvesteerd wordt. We voorzien een plaats met voldoende afwisseling om hen te helpen in het exploreren van hun eigen kunnen.

Samen met hen gaan we knutselen, zingen, turnen, dansen, lezen, poppenkastje spelen, koken en eten spelen en dit telkens vanuit een bepaald thema. En op gepaste tijden lassen we een time out momentje in waar de kindjes knus met hun eigen kussentje op een gezellige mat een boekje kunnen lezen of waar een verhaaltje wordt voorgelezen.

Daarnaast geven alle speelruimten van zowel de grote als de allerkleinsten zicht op de tuin en dit door de aanwezigheid van grote schuiframen. We zijn ervan overtuigd dat onze jaren van ervaring in de kinderopvang ons voldoende geleerd heeft om een plekje te maken waarin jullie kindjes zich echt lekker in hun vel gaan voelen. En dit met een team dat perfect op elkaar al ingespeeld en ingewerkt is.

Met een opvangcapaciteit van max 24 is het comfortabel om met 3 begeleiders (Ellen, Else en Roxanne) alle nodige aandacht te geven aan jullie kleintjes.

Wanneer jullie vragen en/of suggesties hebben staan we jullie graag te woord. "Maak je kind gelukkig".