Verhuur van ruimtes in Tielt-Winge

Op zoek naar een sfeervolle, lichte ruimte? Plannen om een praktijk te starten of een 2de locatie van uw bestaande praktijk op te richten? Geeft u wel eens een lezing of zoekt u plaats voor die nieuwe workshop?

Het Kleurenhuis heeft 5 rustige, ingerichte ruimtes ter beschikking voor het huren per dagdeel, zowel sporadisch als continu en dit 7 dagen op 7. Bij het huren van een ruimte kunt u ook gebruik maken van de wachtruimte, het toilet en van de tuin (nog wel in aanleg)

De huurprijzen starten al vanaf € 30 per dagdeel. Voor gedetailleerde info kijkt u bij Prijzen.

De mooie ruimtes zijn niet de enige troef: ook een samenwerking met Het Kleurenhuis als website of FB-pagina voor reclame of voor intervisie is mogelijk. Met de verschillende mensen kunnen we elkaar inspireren en ervaringen uitwisselen. Door dit netwerk gaan coachen, therapeuten en lesgevers eerder naar elkaar doorverwijzen dan naar externen en wordt jouw klantengroep alleen maar groter.


Prijzen

Incidenteel gebruik van de ruimtes

1 uur € 12
1 dagdeel € 40/dagdeel € 40
2 dagdelen € 38/dagdeel € 76
3 tot 9 dagdelen € 35/dagdeel € 105 tot € 315

Continu gebruik van de ruimtes

Het huren wordt dan goedkoper! Vanaf 2 dagdelen per week, vraag steeds info ! 1+1 is minder dan 2 in Het Kleurenhuis!

Periode

Prijs per deel

Totaal

Per maand

10 weken 1 dagdeel (of 10 data op hetzelfde moment geboekt)

€ 30

€ 300

 

Half jaar 1 dagdeel

€ 27

€ 702

€ 117

1 jaar 1 dagdeel

€ 25

€ 1300

€ 108

Steeds BTW inclusief

Inbegrepen

 • Gezellige ruimte gedurende de afgesproken tijdstippen.
 • Koffie/thee/water/gezonde versnapering.
 • Wi-fi, btw, verwarming,electriciteit en water
 • reclame neerleggen in wachtzaal
 • plaatsje op webiste en/of FB-pagina
 • Bij wit, groen, oranje en blauw poetsen van de ruimte, rood indien er niet gekookt wordt.
 • Na afspraak met andere huurders de tuin ( in aanleg ) en omgevingsgroen.
 • Parking tot 5 auto's, er is ook openbare parkeergelegenheid op wandelafstand.

NIET in de prijs en dus zelf te doen:

 • het poetsen van de rode ruimte (de keuken) indien er kookworkshops gehouden zijn
 • opruimen van het speelgoed in de blauwe ruimte
 • opruimen van gevallen glazen/kopjes, restanten van knutselsessies ...

De RODE ruimte

De rode ruimte is een huiselijke keuken: 16 m² puur kookplezier voor jong en/of minder jong. Deze ruimte is apart te huur voor kleine kookworkshops tot max 6 personen volwassenen of 8 kinderen, indien meer ruimte nodig steeds mogelijkheden tot bijhuren van de oranje, aansluitende ruimte. Er is een vaatwasmachine, oven, microgolf, elektrisch vuur, spoelbak en kasten aanwezig; Lijst met keukengerei op aanvraag. Indien niet verhuurd, kan je hier koffie/thee en/of water afhalen tijdens het wachten.

De rode kamer Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge

De ORANJE ruimte

De oranje ruimte op het gelijkvloers is licht en ruim (30m²) en biedt heel veel mogelijkheden:Workshops en cursussen allerhande, teambuildings, eutonie, yoga, mindfullness, mindmappen, dansen of bewegen in kleine groepen, schrijfdans, sherbourne, relaxatie, ademhaling, familieopstellingen...De sfeervolle ruimte met prachtige muurschildering heeft ook een witte wand om op te projecteren met beamer (zelf mee te brengen).De ruimte kan leeg of met stoelen en/of tafels gehuurd worden.

Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge

De GELE ruimte

Dit is onze vrolijke binnenkomer. Hier kunnen u of uw gasten plaatsnemen en wachten tot de sessie of workshop begint. De wachtruimte is steeds inbegrepen indien u overige ruimtes huurt.

Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge

De GROENE ruimte

De groene ruimte (28 m²) kan gehuurd worden voor een-op-eentherapie met volwassenen of kinderen (coachings, contextuele therapie, eutonie, logopedie, huiswerkbegeleiding of bijlessen, psychologen, gezinstherapie, koppeltherapie, cranio-sacrale therapie...) Je vindt hier gemakkelijke zetels ter beschikking met een kleine bijzettafel alsook een grotere uitschuifbare tafel waaraan geschreven, getekend, gemindmapt en gegeten kan worden. Een grote natuurfoto en de planten brengen rust al van bij het binnenkomen. Keukenblokje is voorzien (afwasbak, kasten, frigootje) zodat ook vergaderingen, mini teambuildingen, workshops van een hele dag,... hier kunnen plaats vinden.

Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge

De BLAUWE ruimte

Dit is de speltherapie kamer, uitgerust met aangepaste zandbak voor sandplaytherapy , geschikt speelgoed voor speltherapie (denk aan duplo, lego, playmobil, dieren, popjes, huizen,.... ) teken en schildermogelijkheden, verkleedgerief, gezelschapsspelen allerhande,... Deze gezellige onder-de-nok-ruimte is te huur voor bv speltherapie maar ook gezelschapsspelletjesavonden, tekensessies, 1 op 1 huiswerkbegeleiding/bijles/logopedie met nadien spel als beloning, logopedie met speelse oefeningen. Het materiaal dient wel steeds respectvol behandeld en op dezelfde plaats weer opgeborgen te worden. Steeds melden indien er iets stuk gaat. Geen groepen hier mogelijk, steeds 1 tot in uitzonderingen 2 kinderen tegelijk behalve voor een gezelschapsspelletjes dag/avond.

Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge

De WITTE ruimte

Dit is de bureau die, indien nodig, ook kan verhuurd worden als 1-op-1-therapieruimte. Hier zijn tevens heel wat boeken te bekijken die je eventueel ook kan ontlenen tegen een waarborg van de aankoopsom. Enkele boeken en materialen kunnen ook aangekocht worden.

Kindercoaching het kleurenhuis Tielt-Winge