Sla je slag bij Kinderboetiek Jules & Julie

De weergoden zijn ons gunstig gezind en het is dan ook het moment om die laatste zomerspulletjes nog in huis te halen! Als trouwe klant willen we jullie graag als eerste de kans geven om jullie slag te slaan, en dus kunnen jullie vanaf woensdag 6 juni genieten van onze zomeractie waarbij jullie een koppelkorting krijgen van 20% bij aankoop vanaf 3 stuks, en 30% vanaf 5 stuks (niet geldig op accessoires, badkledij, reservaties, nieuwe collectie en basisartikelen).

Neem ook zeker een kijkje op onze outlet-webshop‚Äč. Deze wordt regelmatig bijgevuld met artikelen uit vorige collecties aan -50%!

Tijdens de maanden juli en augustus sluiten we onze deuren een halfuurtje vroeger en zullen we dus dagelijks tot 17u30 open zijn. Verder zijn we de hele zomervakantie op post, enkel op zaterdag 28 juli zullen we uitzonderlijk gesloten zijn.

Vanaf eind juni wordt onze prachtige herfst- en wintercollectie alweer volop geleverd en naar goede gewoonte zullen we regelmatig foto’s van de nieuwe collectie posten op onze facebookpagina en website (www.jules-julie.be). Vergeet dus zeker niet om onze pagina te liken (https://www.facebook.com/julesenjulie) en regelmatig een kijkje te nemen!

ENJOY THE SUMMER!

SEE YOU SOON!

Britt & Joke

Sla je slag bij Kinderboetiek Jules & Julie