Kinderboerderij De Lentehei

Uw kinderboerderij, zomerbar met verschillende evenementen te Herentals

Van een normale boerderij naar een kinderboerderij

Kinderboerderij De Lentehei was vroeger een normale boerderij, maar sinds juni 2015 is het een kinderboerderij geworden. “Het lijkt alsof je hier in Zuid-Frankrijk aankomt met al dat groen en de druivenranken. Het mooie weer heeft daar uiteraard ook mee te maken." "Ik voel me elke dag op vakantie als ik hier kom. Zalig is dat!”

In Kinderboerderij De Lentehei gevestigd in Herentals kan u terecht om de vele dieren te bezichtigen zoals pony’s, konijnen, schapen, geiten, kippen, eenden, kanaries, zebravinken, dwergpapegaaien ...

Dé geschikte plaats om de kinderen te amuseren en de ouders te ontspannen

Het is dé geschikte plaats waar kinderen zich kunnen amuseren in een veilige en groene omgeving, ver weg van de drukke straten. Ouders kunnen zich rustig ontspannen in de bar. Kinderboerderij De Lentehei ligt verstopt tussen de velden en de bossen, fietsknooppunt 19 loopt naast ons domein en leidt u dus rechtstreeks naar de speeltuin en groene omgeving. Daarnaast lopen ook heel wat wandelroutes(bv: knooppunt 98) naast het domein dus ook de wandelaar kan hier gerust langskomen en in de bar eventjes pauzeren en genieten. Met de kajak kan je aanmeren aan een strandje naast onze boerderij op 40 m van ons terras.

Ontbijtformules

Wil je eens een uniek ontbijt ervaren met allemaal verse zelfgemaakte producten? Dat kan op Kinderboerderij De Lentehei. Inschrijven doe je door het aantal personen door te sturen naar 0498/83.92.81. Reserveer zeker tijdig, want plaatsen zijn beperkt en snel ingevuld!

CONTACTEER ONS