BEKIJK ONZE WEBSITE

Keukens, badkamers en maatkasten

Geen uitdaging is te groot voor Deaplus, specialist in het op maat ontwerpen van keukens, badkamers en maatkasten. Ben je op zoek naar je droomkeuken, een onderhoudsvriendelijke badkamer of een bureau of dressing met dat ietsje meer, dan ben je in één van de 5 toonzalen in Vlaanderen (Boortmeerbeek, Hasselt, Roeselare, Schoten en Sint-Pauwels) zeker aan het juiste adres.

 

Persoonlijke aanpak tot in de details

Hier wordt uitgebreid de tijd genomen om naar persoonlijke wensen te luisteren en een eerste raming te geven. Van keuken of badkamer verander je niet om de paar jaar en dus worden alle mogelijkheden tot in de details besproken. Een definitieve prijs wordt pas gemaakt nadat alle opties bekeken zijn. Omdat dit maatwerk niet gebonden is aan standaardafmetingen, kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden, zonder grote prijsverschillen.

 

Meer dan dertig jaar vak- en materiaalkennis

Of je nu kiest voor een badkamer in melamine of vol hout, acryl of matte lak of een met de hand geschilderde keuken, er zijn voor elke stijl en ruimte keuzemogelijkheden in overvloed. Met meer dan dertig jaar vak- en materiaalkennis en een professioneel team van interieurarchitecten en installateurs wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij elk ontwerp wordt terdege rekening gehouden met de nieuwste tendensen. De woning moet in de eerste plaats een plek zijn om tot rust te komen en bovendien trachten we steeds het meeste te halen uit de beschikbare ruimte.

 

Belgisch vakmanschap

De eigen hoogtechnologische productie- en afwerkingslijnen garanderen niet alleen een optimale kwaliteit, maar door de lokale verankering ook flexibiliteit in planning en plaatsing. En ook na de oplevering van het project staat een regionaal serviceteam klaar met oplossingen voor elk probleem en een onberispelijke dienst-na-verkoop. Wij werken over gans Vlaanderen (Hasselt, Haacht, Heusden-Zolder, ...)