Fotoalbums

Keukens Dendermonde

40 jaar échte vakmanschap

Van mijn vader, die als timmerman meer dan 40 jaar geleden in alle eenvoud nog de kasten zelf in elkaar ‘klopte’, leerde ik de kneepjes van het échte vakmanschap. Ik heb van dit echt vakmanschap en de laatste nieuwe ontwikkelingen die momenteel op de keukenmarkt aanwezig zijn, de ideale mix gemaakt.

Van A tot Z

We werken enkel met keukens uit eigen productie van Belgische kwaliteit. Wij bieden ook alle merken van inbouwtoestellen aan en diverse soorten werkbladen (keramiek, graniet, composiet, massief hout of laminaat). Samen ontwerpen wij uw droomkeuken, die we tekenen in 3D zodat u al snel kan wegdromen. Als het ontwerp goed bevonden is, doe ik persoonlijk de verdere opvolging. Wij komen bij U opmeten en overlopen alle bijkomende werken. We kunnen eveneens instaan voor het afbreken van uw oude keuken, verplaatsen van leidingen, plaatsen van een nieuwe vloer of een verlaagd plafond.

Keukens, badkamers & interieur

Wij hebben een ruim assortiment aan keukens en badkamers, verder bieden wij ook totaaloplossingen voor uw gehele interieur. U kan bij ons terecht voor greeploze keukens, moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens en prijsbewuste keukens. Voor ieder wat wils! Wij renoveren uw badkamer van a tot z. Van zelfstandig badmeubel, WC, kast, douchekraan tot het totale plaatje. Doet u de plaatsing liever zelf? Geen probleem, wij leveren uw keuken of badkamer en helpen u graag opstarten.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor De Keukenklopper.

Contact

De Keukenklopper

Briel 14, 9200 Dendermonde
  • Badkamermeubelen
  • Interieurmaatwerk
  • Keukeninterieur
  • Keukens
  • Totaalprojecten
T052 52 94 54
M0475 75 87 53
Ond. nr.0668.520.139
Maandag Open
Dinsdag Open
Woensdag Open
Donderdag Open
Vrijdag Open
Zaterdag 10.00u-17.00u
Zondag Gesloten

Tijdens de weekdagen enkel op afspraak.