Keukenrobot thermomix demonstraties

Uw thermomix workshops en keukenrobot demonstraties te Knokke-Heist

Keukenrobot thermomix

Ben je een keukenprins(es), ben je met gezonde voeding bezig? Ben je een kluns in de keuken, je vindt koken een noodzaak? De thermomix is er voor jong en oud, zowel voor de ervaren kok, als voor diegenen die niet of denken dat ze niet kunnen koken. Gedaan met overkokende en aangebrande potten. De thermomix zal het koken veel leuker maken. Dit keukenwondertje brengt rust in je keuken.

Ik kom tot bij u in Knokke-Heist en de ruime omgeving van West-Vlaanderen. Liever niet thuis in je eigen keuken? U bent steeds welkom bij mij thuis te Knokke-Heist.

Demonstraties

De thermomix kan aangekocht worden na een demonstratie (workshop), bij u thuis of bij mij thuis. Ik ben een officiële thermomix-advisor van dit keukenapparaat via de invoerder. Bij een demonstratie is er nooit aankoopverplichting.

Tijdens de workshop maken we samen een paar gerechtjes klaar en kan u zelf het toestel gebruiken. De demo-workshops zijn voor zowel jong en oud, groot en klein, als voor ervaren en beginnende koks.

Er zijn 2 soorten demonstraties:

  • Een (grote) demonstratie: volledig menu wordt klaargemaakt met de Thermomix. Wordt deze demonstratie bij u thuis georganiseerd, ontvangt u een gratis geschenk.
  • Een mini-demonstratie: in dit geval worden 2 gerechten klaargemaakt.

Verplaatsingskosten en werkuren zijn volledig op mijn rekening, u voorziet enkel de ingrediënten.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!