Karizma Event & Business Center

Uw feestzaal te Izegem voor allerlei events zoals een babyborrel

Jouw event op maat in het hartje van West-Vlaanderen! Bij Karizma Event & Business Center gelegen in Izegem is alles mogelijk, van basishuur tot full event. Informeer naar onze prijzen en formules.

Doop of babyborrel

Beleef dit uniek moment in een weergaloos interieur, inclusief een gezellige buitenterras. Bekijk onze formules en bemerk dat grenzeloos mooi ook grenzeloos goedkoop kan zijn.

Communie of lentefeest

Hier kan je uitgebreid tafelen, aperitieven, dineren en feesten met de ganse familie, vrienden en kennissen. Bekijk onze formules. Een uniek interieur en een mooie buitenterras aan de goedkoopste dranken prijzen... Ook dit is een unieke combinatie!

Huwelijk

Een uniek moment in een uitzonderlijk kader aan een minimumprijs? Bekijk onze formules en je merkt dat het mogelijk is.

Verjaardagsfeest

Ouder worden hoeft niet duur te zijn, zelfs niet in dit kunstig interieur. Bekijk onze unieke formules.

Jubileum

Pensioen, jubileum, ... Twijfel niet. Ons uniek kader biedt alle mogelijkheden aan een te gekke lage prijs. Bekijk onze formules.

Familiefeest

Hier kan je uitgebreid tafelen, aperitieven, dineren en feesten met de ganse familie. Bekijk onze formules. Een uniek interieur en een mooie buitenterras aan de goedkoopste dranken prijzen. Ook dit is een unieke combinatie!

Productvoorstelling

Je wenst een product voor te stellen? Alle technische mogelijkheden zijn aanwezig om je product te promoten in deze unieke omgeving. Bekijk onze formules.

Workshops, lezingen, demonstraties

Op zoek naar een schitterend kader met alle digitale mogelijkheden? Wens je een lezing, voordracht, optreden of workshop te geven. Bekijk onze formules. Prima en uniek hoeft niet duur te zijn.

Bedrijfsfeest

Je wil verrassen met een uitzonderlijk feest aan lage, correcte prijzen? Bekijk onze formules en zie dat het kan.