Home Coiffure Kelly

Uw kapster aan huis voor de regio Scherpenheuvel-Zichem

Kapster aan huis Scherpenheuvel-Zichem

Home Coiffure Kelly is uw kapster aan huis. Dag na dag stapelen de taken zich op en naast het gezin moet men vaak ook nog een zeer drukke en stresserende job uitvoeren. Toch is het als mens belangrijk om jezelf te verzorgen en af en toe ook eens gewoon een korte periode van “quality time” in te lassen. Jezelf eens verwennen en langsgaan bij de kapper kan in veel gevallen wonderen doen maar dit is door bepaalde omstandigheden niet altijd zo evident. Home Coiffure Kelly is dé oplossing voor uw probleem. Na het maken van een afspraak komen wij langs en verzorgen wij uw haar aan huis. Qua regio bedienen wij klanten in de streken van Averbode, Diest, Laakdal, Scherpenheuvel, Westerlo, … De tijdstippen om langs te komen bij u zijn bij ons volledig bespreekbaar dus u kan zelf uw agenda bekijken en nagaan wanneer het voor u zou mogelijk zijn. Enkel op maandag zijn wij niet bereikbaar.

Haarverzorging

Om het haar gezond en levendig te houden is het belangrijk kwalitatief goede producten te gebruiken. Elk haar is namelijk verschillend en vereist een passende verzorging. Zo zijn de producten om haar te wassen totaal verschillend voor vet haar of voor droog haar en hiermee rekening houden is van groot belang om haaruitval en ongezond haar tegen te gaan.

Lees meer...

Haarkleuring

Wie zijn haar kleurt weet dat dit met de perfecte producten moet gebeuren om het haar te kunnen blijven gezond houden. Tegenwoordig gebeurt het vaak dat vrouwen of mannen hun haar zelf kleuren thuis maar toch is dit zeker niet aan te raden. Een kapster weet namelijk perfect welke kleur al dan niet bij u past.

Lees meer...

Bruidskapsels

Bij trouwgelegenheden bieden wij aan om uw bruidskapsel aan huis te laten doen. De dag zelf zal hectisch genoeg zijn dus is het voor ons een kleine handeling om klanten in hun vertrouwde omgeving te helpen. U zal al genoeg stress hebben, de verplaatsing naar de kapper hoeft er dan ook niet meer bij.

Lees meer...

Nieuwe haarsnit

Hebt u ook het gevoel dat uw coupe er de laatste weken echt niet goed meer bij ligt? Vindt u het tijd voor verandering maar weet u niet goed welke nieuwe snit u zichzelf moet aanmeten? Aarzel dan niet en laat u bij deze keuze bijstaan door een specialist ter zake.

Lees meer...

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!