L'ANZA HAARHERSTELKUUR

L'ANZA HAARHERSTELKUUR

WAT DOET HET MET JE HAAR?

 
L'anza Ultimate Treatment is één van de meest toegepaste behandelingen in onze salon.Wij gebruiken het meestal als voorbereiding op een kleurbehandeling.Dit is een herstellend 3 stappenplan op maat.Het is een ultieme herstelbehandeling geschikt voor iedereen die het haar een oppepper wilt geven.Wij kijken naar het conditie van het haar en stemmen de ingredienten van de powerboosters daarop af.
De eerste stap is een dieptereiniging.Het haar wordt met een speciale shampoo gewassen.Door deze wasbeurt worden alle restjes van stylingsproducten
hard water mineralen, chloor, metaal build-ups(opstapelingen) en andere ‘vervuilingen’ van het haar verwijdert.Daarna doen we de rektest.Een paar strengen haar rond de vinger wordt zachtjes getrokken.Als je haar meer dan 25% rekt betekent dat het proteïne ofwel keratine nodig heeft.Breekt je haar onmiddelijk af ,dan heeft het juist vocht nodig.Soms heeft het haar keratine en vocht nodig.Het mengsel van powerboosters wordt klaargemaakt en toegediend op maat naar de behoefte van het haar.Power Boosters bestaan uit vocht,proteine en een volume.Dit mengsel wordt vervolgens in het haar gemasseerd met snelle bewegingen zodat het goed wordt opgenomen.Het hoeft maar kort in te trekken.Dat komt door de nanotechnologie waardoor de moleculen veel kleiner zijn en ze daarom sneller worden opgenomen.
Na 5 minuten wordt het alweer uitgespoeld en neem je plaats voor de spiegel.
Daar wordt een sealer op je haar gesprayd.Dit sluit de schubbenlaag(buitenste laag) van het haar af zodat alles goed op z'n plek blijft zitten.
Deze laatste stap verzegelt effectief de voedingsstoffen binnen in het haar. Brengt het pH-niveau weer in balans. Beschermt tegen schadelijke elementen, zoals hitte, chemicaliën, mechanische belasting en vervuiling Thermische bescherming tot 250°C.
Dit behandeling werkt zo goed omdat dit in de diepste laag van het haar wordt aangebracht,de vezellaag.
De meeste thuisproducten gaan niet verder dan de schubbenlaag en daarom was je de daarop volgende keer ook weer uit. Deze behandeling blijft tot ongeveer 8 tot 12 wasbeurten zitten.Wij praten liever in wasbeurten dan in weken omdat de houdbaarheid van een behandeling sterk afhangt hoe vaak je het wast,in de zon zit (of de zonnebank),je naar de sauna gaat,je gaat zwemmen enz. Deze behandeling is heel goed om voor een kleuring of omvorming te doen. De kleur blijft dan veel langer zitten.

En het resultaat?

Je voelt je haar meteen na het uitspoelen
zowaar wat dikker aan.Wat steviger.Pas als het haar geföhn is zie je echt het resultaat. Het glanst veel meer en het is echt dikker. Het haar pluist ook veel minder.Zelfs bij vochtig weer voelt je haar nog steeds veerkrachtig aan.Je borstelt als het ware de pluis eruit, waar hiervoor allerlei serums aan te pas moesten komen.
Deze behandeling kost 15€ en bij een kleuring kost het maar 7,50€.
Dat kost minder dan een thuismasker en je hebt er bijna net zo lang plezier van. Bovendien is zo’n massage alleen al een cadeautje voor jezelf!

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK