COLOR

COLOR

Als LANZA Colorstudio zijn wij als eerste op de hoogte  van de nieuwe kleuren, ontwikkelingen en technieken op het gebied van haarkleuringen. Elk seizoen komt LANZA met een nieuwe kleurcollectie uit, gebaseerd op de trends in fashion, haute couture en cultuur.

ADVIES

Wij starten een afspraak voor het kleuren van je haar altijd met een advies. Samen met jou bekijken we welke kleur(en) en welke kleurmethode(n) het beste bij jou passen. Vaak zijn 2 of meer kleurtechnieken nodig om die mooie Shadow Roots, Flamboyage of Balayage te maken. Wij adviseren je graag.

 

OLAPLEX

Heel kapperswereld staat op zijn kop door de nieuwste technologische doorbraak. Olaplex verbindt de verbroken zwavelbruggen weer en in één behandeling is je haar hersteld naar je orginele, gezonde staat. De oplossing voor blond, blonder en blondst haar. Met Olaplex wordt de kleur nog iets koeler en kunnen we nog een stapje lichter kleuren. 
Ook donker gekleurd haar, welk beschadigd is, wordt hersteld, glanst en de kleur blijft langer kleurvast!

Wij gebruiken Olaplex bij: ontkleuringen, balayages, highlights, lowlights, normale kleuringen van 'witte' haren, bij permanente omvorming en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Laat je adviseren in onze salon wat Olaplex voor jou kan betekenen.

COLOR ATTACH


Nieuwe technologische doorbraak geeft: WASH SHIELD en betere ADHESIE KLEURPIGMENTEN

Tijdens jouw haarkleuring gebruiken we de nieuwe Color Attach:

  • 48% meer kleurpigment opname, met als resultaat een vollere, diepere, levendige en egale kleur.
  • Na de kleuring wordt de haarkleur verzegeld en krijgt een glamoureuze glans

Wij adviseren bij elke kleurbehandeling: de Color Attach voor- en nabehandeling. 

Deze revolutionaire behandeling t.w.v. €7,50 krijg je bij je haarkleuring van ons cadeau. Color Attach verbetert de opname en hechting van de kleur.
Door de nieuwe technologie langer plezier van je haarkleur!

Stap 1 brengen wij voor de kleuring aan, deze zorgt ervoor dat het haar tot 48% meer kleur opneemt. Daarbij egaliseert het de poreusheid van het haar, dit zorgt voor een mooie gelijkmatige dekking.

Na het kleuren wordt de haarkleur verzegeld met stap 2, een gewichtloos en duurzaam schild, sluit de schubbenlaag, ontwart en geeft een glamoureuze glans. De kleurpigmenten worden als het ware geseald.

Zet de behandeling thuis door met de Color Guard, voor het wassen en de Color Illuminator, voor na het wassen

Color Guard 

Gebruik thuis voor en na het wassen de nieuwe Lanza Color Guard. 70% van het kleurverlies wordt namelijk veroorzaakt door water. Color Guard beschermt tegen water en houd de kleurpigmenten vast! Direct zichtbaar effect.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK