Kapsalon Hair Salon Gaya

Uw coiffure, kapster en coiffeur te Aalst

Nieuwste haartrends en haarmode

Hallo! Mijn naam is Gayane, maar iedereen noemt mij Gaya. Sinds 2014 hebben mijn man Andrey en ik, Hair Salon Gaya in Aalst opgericht. Mijn man werkt eerder “achter de schermen”. Op vlak van administratie, neemt hij de taken op zich. Ondertussen lever ik de best mogelijke dienst voor onze klanten. Voor ons is het altijd een droom geweest om te kunnen beginnen als zelfstandige. Om dit te kunnen waarmaken, heb ik een tijdje, in het buitenland, een opleiding gevolgd. Nadien heb ik mijn opleiding vervolgd in België. Van mijn hobby, heb ik dus mijn droomjob van gemaakt.

De klant is koning! Daarom zijn er 3 aandachtspunten gericht op ons werk:

3 aandachtspunten

Dankzij onze leveranciers zorgen wij voor een zeer hoge kwaliteit, door te werken met kwaliteitsvolle haarproducten en bekende merken. Wij zorgen voor allerlei haartypes, naargelang de klant zijn/haar wens.

Kapsalon Hair Salon Gaya biedt een professionele service. Zo zorgen wij steeds voor het beste product dat past bij de klant. Dankzij de gespecialiseerde opleidingen, kunnen wij uitmaken welk product het gezondst is voor de klant. Wij overleggen steeds alvorens er begonnen wordt. Klanten kunnen steeds reserveren via telefoon of zelfs Facebook.

Om onze klanten tevreden te stellen, werken wij enkel op afspraak. Wij maken tijd genoeg om elke klant individueel te behandelen. Hiermee vermijden wij langere wachtrijen voor de klanten. Zo streven wij naar een fantastisch resultaat.