Kapsalon Hair Lounge

Uw dameskapsalon voor kleuringen en brushing te Dilsen-Stokkem

Let us be the reason why you will have wonderful hair... Every Day.

Kapsalon Hair Lounge is uitgegroeid tot een salon gevestigd in Dilsen-Stokkem waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen met Lara Meisen, Jessica Brouwers en Vanessa Mofori staan we klaar voor elke ambitieuze, ondernemende vrouw die houdt van kwaliteit, rust, tijd wilt besparen en tegelijk alle troeven kan uitspelen om fris en stralend voor de dag te komen.

Wij adviseren jou het kapsel dat perfect bij jouw uniek gelaat en life-style past zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, je energieker voelt, klasse uitstraalt en tijd bespaart.

  • Persoonlijk advies
  • Kleur- en gelaatsvormanalyse
  • Haarsnit en haarverzorging
  • Haarmode en haartrends
  • Verkoop

Met ondersteuning van topproducten van KMS en Goldwell.

Verkoop en begeleiding van Forever Living Products - Aloë Vera.

Kapsalon hair lounge dilsen-stokkem

Jennifer Dreesen

Ik volgde mijn opleiding bij Syntra Genk en deed al mijn kennis en ervaring op bij Jaques Dessange in Hasselt. Sinds november 2004 ben ik zelfstandig en nog steeds is mijn job mijn passie. Ik sta niet stil en word graag zoveel mogelijk geïnspireerd, zo volg ik elk seizoen nieuwe opleidingen: Ik heb het technician level, color designer, color specialist en color artist in the pocket.  Als lid van de Kms-Incrowd komen we regelmatig samen en dienen we als klankbord, brainstormen over acties en de noden van ons als kapper.

Kapsalon hair lounge dilsen-stokkem

Lara Meisen

Lara behoort sinds mei 2017 tot ons team als een all-round kapster; Ze volgde haar opleiding in Maaseik en werkte haar lerarenopleiding met succes af. Ze is ontzettend gemotiveerd om de laatste nieuwe opleidingen te volgen bij de KMS & Goldwell Academy te Antwerpen.

Kapsalon hair lounge dilsen-stokkem

 Jessica Brouwers

Jessica heeft haar opleiding als kapster in 2009 voltooid en heeft reeds 10 jaar ervaring. Haar interesse gaat uit naar de nieuwste technieken en trends. Ze volgt ondertussen de opleiding Master Colorist program in de Goldwell & Kms Academy in Antwerpen. 

Kapsalon hair lounge dilsen-stokkem

Vanessa Mofori

Vanessa volgde haar opleiding te Hasselt. Ze heeft meer dan 5 jaar werkervaring en is graag op de hoogte van alle nieuwtjes in de kapperswereld. Ook zij volgt het master Colorist Program in de Goldwell & Kms Academy te Antwerpen.


Kortom, een geweldig, tof team waar we elkaar aanvullen, inspireren en dezelfde visie uitdragen: Kwaliteit, aangepast op JOU binnen een aanvaardbare tijd, in een rustige setting waar je even ontsnapt aan de dagelijkse rush! 


Maak een afspraak

Gewoon online. Snel en eenvoudig.