Different Hairdesign By Vicky

Uw kapsalon, kapster te Lier voor kleuringen & extensions

Kapsalon Lier

Different Hairdesign By Vicky uit Lier is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Haarwerken en opvolging van patiënten na chemotherapie. Alle kappersbehandelingen zijn mogelijk. Wij werken uitsluitend met de pure vegan/bio producten van het merk O-WAY.

Snit & brushing

Nieuwe haarsnit denk er dan aan dat ik alleen maar een snitgarantie kan geven als de haren ook gebrusht worden. Tijdens de brushing is de eindafwerking van mijn snit zo dus deze nog eens gecontroleerd is. Wil je geen brushing, dan is het handdrogen ik laat niemand met natte haren buiten stappen. Maar dan is er geen snitgarantie want ik heb mezelf niet kunnen controleren. Het zijn ook trouwens all-in pakketen de prijzen dus het zit sowieso in de prijs inbegrepen.

Color make-over

Neem voldoende tijd om de make-over uit te laten voeren. Soms gebeurd het in 2 dagen. Als je van heel donker naar licht gaat. We werken daarvoor altijd met Olaplex. Denk ook aan het prijskaartje dit loopt al snel op als je verandering wilt. Je kan altijd op voorhand een prijsofferte aanvragen.

No shows

Ben je belet dan graag even binnen de 24 uur een seintje met grote behandelingen 48 uur. Zo kunnen we nog iemand anders blij maken met dit plaatsje. Dit dient enkel telefonish te gebeuren. Is er niet afgebeld binnen de tijd vragen wij de helft van de geplande kappersbeurt te betalen. Is dit niet betaald krijg je geen nieuwe afspraak meer.

Balancering na chemotherapie

Mensen die te maken hebben met kanker mogen ook even genieten en een ME time momentje hebben. Vandaar dat ons instituut behandelingen geeft, vooral hoofdmassages om de klant te balanceren en tot rust te brengen. Dit alles in een huiselijke sfeer.

Pruiken haarwerken

De nodige stille ruimte is voorzien om je rustig te ontvangen en het opmeten van je hoofd om het juiste haarstukje te bekomen. Haarstukjes zijn op bestelling, dus met wachttijd.

Extensions

Haarbanden zijn tot 2 jaar herbruikbaar mits goede verzorging.
Microrings kunnen gekleurd worden op maat. Stijl en/of krultang mogelijk om de 6 weken omhoog laten plaatsen.

Keratine behandeling

Pluisvrij haar - Voed het haar van binnen uit - Glans - Blijft ongeveer 3maanden in de haren - Krullen worden handelbaar - Brushing gaat makkelijker - Nadien shampoo zonder sls gebruiken dit breekt de Keratine af.

Docent

Naast mensen een leuke salonbeleving te laten ervaren heb ik ook de skills om studenten iets bij te leren & ben ik docent in het cvko volwassenonderwijs te Boom/Schilde. www.cvko.be voor alle opleidingen.