Kapsalon BeauXilium

Uw kapster, kapsalon met natuurlijke producten te Heist-op-den-Berg

Kapsalon Beauxilium Heist-op-den-Berg

Kapsalon Heist-op-den-Berg

Beauxilium betekent 'mooi helpende hand'. Het staat in de eerste plaats voor een ultieme verzorging van het haar en welzijn waarbij de gezondheid primeert en de natuur centraal staat. ​De natuurlijke producten zijn van de hoogste kwaliteit en werden met passie uitgekozen. Er worden enkel producten gebruikt, die vrij zijn van parabenen, ppds, conserveringsmiddelen, siliconen en artificiele kleuren. Ze zijn goed voor het haar, de hoofdhuid, het milieu, kortom uw en mijn gezondheid. ​Bij Kapsalon BeauXilium in Heist-op-den-Berg is "enkel het beste is goed genoeg". Maak vandaag nog een afspraak of bekijk onze prijslijst.

Onze partners

• Pure elements Haircare & Pure elements Organic: reinigen, conditioneren en stylen uw haar op de meest natuurlijke manier. Ze zijn rijk aan plantaardige oliën & boters, waardoor je haren geleidelijk weer een natuurlijke vochtigheid krijgen. Daarnaast zijn de producten vegan en de verpakking is 100% gerecycleerd en/of recycleerbaar.
• Mood - kleuring: vegan, verrijkt met veenbes extracten en Aloë Vera die een kalmerende eigenschap heeft en zo zorgt voor een optimaal comfort. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten en werden niet getest op dieren.
• Color Defence: kleurshampoo die je helpt je kleur te behouden.
• Zerran: is gebaseerd op eeuwenoude botanische tradities. Hun sterkste technologie bevindt zich in het APS-systeem, een voorloper van de 'Plex'.100% vegan, vrij van siliconen, sulfaten en parabenen.
• Dyson - Ghd - Barnum: Föhn, stijltang & haarborstels werden gekozen in functie van het welzijn van het haar en het milieu.

Kapsalon BeauXilium Heist-op-den-Berg