Fotoalbums

Kachels TFE

Kachels TFE gevestigd in Aalst is uw specialist in kachels, rookkanalen, brandstof, onderhoud & herstellingen. Dit zijn dan ook de 4 pijlers waar het bij ons allemaal om draait. Kachels TFE geeft u graag advies bij de aankoop van uw nieuwe hout- of pelletkachel. Maar onze service gaat verder dan dat. Ook na de aankoop van uw kachel kan u blijven rekenen op onze professionele service.

Kachels

Bent u op zoek naar een houtkachel of pelletkachel van opperbeste kwaliteit, dan hebben we in onze toonzaal ongetwijfeld een model naar uw zin. Ontdek onze kachels met hun aantrekkelijke design van de merken Rika, Hergom of Superior.

Rookkanalen

Als u een kachel koopt, heeft u altijd een rookkanaal nodig. Woont u in de regio van Aalst, dan plaatst Kachels TFE die rookkanalen graag voor u.

Onderhoud & Herstellingen

Onze medewerkers nemen jaarlijks het onderhoud van uw kachel, ketel en rookkanalen voor hun rekening. Zo kan u met een gerust hart uw kachel aansteken in de winter en bent u verzekerd van een optimale werking. Zit u met een defect? Dankzij onze 24/7 herstelservice is elk euvel in geen tijd verholpen.

Brandstof

Uiteraard moet u voor uw kachel steeds voldoende brandstof voorzien. U kan bij Kachels TFE al uw brandhout en pellets aankopen. Zo hoeft u geen verschillende adressen af te lopen, bij ons vindt u het gewoon allemaal onder 1 en hetzelfde dak! Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de levering van deze brandstoffen.

Kom gerust ons uitgebreide aanbod aan kachels ontdekken in onze toonzaal te Aalst.

Nieuws & activiteiten

5 Redenen om pellets te kiezen als brandstof

1. PELLETS ZIJN DE GOEDKOOPSTE BRANDSTOF Houtverbranding ligt onder vuur om zowel ecologische als economische redenen. De prijs van pellets is al meer dan tien jaar stabiel, rond 5 eurocent per kilowattuur. Bovendien heeft een pelletketel een rendement van minstens 90%. Er zijn ook...
lees meer
5 Redenen om pellets te kiezen als brandstof

Werken bij Kachels TFE?

Kachels TFE doet een warme oproep om hun te helpen zoeken naar een nieuwe collega. Ken of ben jij iemand die een job zoekt waar je veel in contact komt met mensen en collegialiteit hoog in het vaandel draagt? Zelfstandig te werk kan gaan met oog voor detail bij het plaatsen en onderhouden van...
lees meer
Werken bij Kachels TFE?
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kachels TFE.

Contact

Kachels TFE

Stationsstraat 22, 9300 Aalst
  • Brandhout
  • Kachels
  • Pelletkachels
  • Pellets
  • Verwarming
T0473 61 11 67
M0475 54 16 42
Ond. nr.0475.441.639
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13.30u-18.00u
Zaterdag 13.30u-18.00u
Zondag Gesloten

Of op afspraak.