De Kaaslounge

Uw kaaswinkel te Brasschaat voor kaas, kaasschotels en ontbijt

We maken het allemaal mee...

Stress, spanning en altijd maar werken. Maar in de Kaaslounge zorgen we ervoor dat u helemaal tot rust kan komen. Het vakantiegevoel terugkrijgen waar u zo naar hunkert. Dit doen we door een kaas- of charcuterieschotel aan te bieden die aan uw wensen voldoet. De heerlijke smaken van de kazen die u, al is het maar voor even, terugbrengen naar uw droomland. Dit alles doen we met de grootste zorg en vooral met de glimlach. Vriendelijkheid is voor ons zeer belangrijk. Indien u niet tot bij ons geraakt wegens omstandigheden, geen probleem! Wij leveren kaasschotels aan huis. Veel kaasplezier!

Schotels met artisanale kazen en luxe garnituren

De Kaaslounge is een uniek concept waar je niet alleen ambachtelijke kazen en exclusieve charcuterie kan kopen, maar waar je ook op een gezellige manier kan genieten van een lekkere kaas- of charcuterieschotel.

De schotel kan volledig zelf gekozen worden en dit met noten, vers en gedroogd fruit. (Schotel zelf kiezen is afhankelijk van het soort menu.) Uiteraard met zelf afgebakken brood zoals noten, vijgen, krenten, meerzaden en wit brood. Met aangepaste wijnen, bieren en thee belooft het een aangename en smakelijke ervaring te worden!

Elke zondag organiseren we een kaasbrunch. Dit omvat een aperitief cava of prosecco en kaas onder de vorm van een buffet per tafel met volledig garnituur en aangepast brood. Inbegrepen in de prijs is ook een consummatie voorzien van 1 glas wijn of frisdrank per persoon. Dit voor de prijs van € 27 per persoon.