JVC Algemene Schrijnwerkerij

Uw schrijnwerkerij te Heist-op-den-Berg voor renovatiewerken en maatwerk

JVC schrijnwerkerij Heist-op-den-Berg

Schrijnwerken

Uw zoektocht naar een professionele en vakkundige schrijnwerker in Heist-op-den-Berg en omgeving stopt wanneer u in zee gaat met Jasper Van Calster Algemene Schrijnwerkerij. Als zelfstandige en met meer dan acht jaar ervaring weet ik u op maat te bedienen voor algemene schrijnwerken en interieurbouw bij zowel particulieren als bedrijven.

JVC schrijnwerkerij Heist-op-den-Berg

WANDEN EN PLAFONDS

Als schrijnwerker plaats ik wanden en plafonds bij renovaties en nieuwbouwprojecten. Bij iedere opdracht gebruik ik kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook voor gyprocwerken kan u op me rekenen.

JVC schrijnwerkerij Heist-op-den-Berg

BINNENSCHRIJNWERK

Met het binnenschrijnwerk wordt uw interieur op maat en volgens uw persoonlijke wensen ingericht. Van kasten op maat tot trappen en binnendeuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

JVC schrijnwerkerij Heist-op-den-Berg

BUITENSCHRIJNWERK

Met het juiste buitenschrijnwerk geeft u uw woning en uw tuin een unieke uitstraling. Dit kan met een gevelbekleding van Trepa, Thermowood of sidings van Eternit, maar ook met het laten plaatsen van houten poorten en terrassen.

JVC schrijnwerkerij Heist-op-den-Berg

VLOEREN & PARKET

Laat ook uw vloeren en parket door mij plaatsen voor een mooi egaal resultaat. Ook laminaat wordt zonder problemen gelegd.

Schrijnwerkerij JVC heist-op-den-Berg

TOTAALINRICHTING

Vanuit Booischot werk ik ook graag uw totaalprojecten uit in een nieuwbouw of een renovatie. Met één aannemer zal bijvoorbeeld uw volledige zolder ingericht worden. Informeer bij JVC Algemene Schrijnwerkerij meteen naar een gratis vrijblijvende offerte voor uw plannen.