Juwelier Luc Vervaeren

Juwelen, uurwerken, wekkers, klokken, medailles, trofeeën en herstellingen te Dessel

U bent bij Juwelier Luc Vervaeren te Dessel aan het juiste adres wat betreft uurwerken, juwelen, wekkers, klokken, medailles en trofeeën. Alle herstellingen gebeuren in eigen atelier en dit is mogelijk van alle merken (uurwerken, juwelen en klokken). Is uw klok kapot? Wij zijn uw klokkenspecialist. Wij herstellen alle klokken en deze worden met garantie thuis afgeleverd! Bovendien kunt u ook voor verschillende graveerwerken bij ons terecht.

Ikzelf ben in 1985 begonnen als zelfstandig uurwerkmaker, al de derde generatie in de familie Vervaeren. Uurwerken & juwelen herstellen en verkopen zit me dan ook in het bloed en met trots vierde ik in 2015 mijn 30-jarig jubileum. De eerste 10 jaar op het Zandvliet en nu ondertussen al 20 jaar in Dessel. Kom gerust eens langs in onze winkel te Dessel.

Bij Juwelier Luc Vervaeren in Dessel worden uurwerken verkocht van volgende merken: Rodania, Fossil, TW Steel, Casio, Boccia, Titanium, Olivier Strelli, alle andere merken zijn steeds verkrijgbaar op bestelling. Luc verkoopt ook juwelen in Goud 18kt. en is eveneens verdeler van zilver collectie van de volgende merken: Orage, Sueno, Rocca Bijoux, Orage KIDS, Nona jewels. Neem contact op voor meer informatie.

CONTACTEER ONS