Juwelier Diam Arts

Juwelen ⎮ Verkoop oud goud ⎮ Groothandel te Herent

Topkwaliteit briljanten tegen prijzen buiten alle concurrentie!

Sinds jaren zijn we lid van de Beurs voor Diamanthandel waar we de mooiste briljanten voor u selecteren. Onze met ervaring gemaakte collecties stralen een nieuw optimisme uit en elk juweel is het resultaat van puur vakmanschap en het streven naar de zuiverste schoonheid met liefde voor perfectie. Kijk en laat u verleiden door de schitterende magie van onze juwelen. In samenwerking met tal van Italiaanse designers en internationale topmerken kan u genieten van een nooit gezien aanbod. Service, deskundig advies en dit alles aan… groothandelsprijzen! Wenst u de nieuwste collecties met eigen ogen te bewonderen, neem dan gerust contact op met ons. Wij kijken er alvast naar uit om u persoonlijk te ontvangen, na afspraak op het nummer 016 48 03 45.

Herstellingen

Vergroten of verkleinen van uw juwelen? Herrijgen van parels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle herstellingen worden uitgevoerd met kennis van zaken en met respect voor uw juweel. We maken steeds vooraf een prijs, dus geen onaangename verrassingen! Laat uw juweel opnieuw schitteren, u zal versteld staan van het resultaat. Juwelen kunnen stuk gaan maar vergaan nooit! Daarom kan het nodig zijn om een juweel te herstellen, aan te passen of te laten reinigen. Bij Diam Arts beschikken we over de juiste vakmensen om al deze werken perfect uit te voeren.

Overname oud goud

Wij nemen ook uw oud goud over met of zonder aankoop aan een scherpe koers. Diam Arts evalueert en adviseert u hierbij wat voor u de grootste meerwaarde kan bieden. Wij kopen al uw goud op aan dagkoers! Waarom zou u oude juwelen bijhouden als u ze niet meer draagt? Wij zijn steeds beschikbaar na afspraak. Wij helpen u ook graag verder indien u vragen heeft over de verkoop van oud goud. Wenst u van uw oud goud een transformatie te bekomen, klik dan op transformaties.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!