Fotoalbums

JSD Spuitisolatie

JSD Spuitisolatie te Bierbeek is al 9 jaar uw isolatie partner voor volgende toepassingen: dak, vloer, spouwisolatie, kruipruimte, zoldervloer, zowel particulier als grotere werven, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Wij werken met naadloos gespoten polyurethaan isolatie op waterbasis en vrij van broeikasgassen. Vaste prijs geen verrassingen, zowel renovatie als nieuwbouw.

Jaren ervaring in het beroep

JSD Spuitisolatie geniet over een lange ervaring in de sector. Regelmatige controles bij uitvoeringen door de zaakvoerders en de leverancier van de producten bieden zekerheid in de kwaliteit en uitvoeringen. De producten worden alvorens uitlevering dubbel gecontroleerd in het labo van Tecnopol ®.

JSD Spuitisolatie beschikt over steeds recente machines (Graco H40 en H25) en vakbekwame techniekers die dagelijks de machines onderhouden en onderdelen vervangen. Spuitpistolen en machines worden dagelijks gereinigd en gecontroleerd.

Producten komen rechtstreeks verzegeld van de leverancier. Elke container is voorzien van duidelijke etikettering waarop ook de productie- en vervaldatum staan vermeld. JSD waagt zich niet aan onoverzichtelijk zelf mengen of produceren van producten of aankoop van restpartijen of goedkopere basisproducten.

Water gedragen polyurethaan®

JSD Spuitisolatie heeft al meer dan zes jaar ervaring in het plaatsen van water gedragen polyurethaan. Het water gedragen polyurethaan biedt veel voordelen, zowel voor de persoon die het product moet aanbrengen als voor de klant:

  • Geen gevaarlijke broeikasgassen tijdens het plaatsen noch nadien
  • Hoger stabiliteit
  • Blijvende isolerende waarde (ook na jaren plaatsing)
  • Meer drukvastheid (tot 230 Kpa/m²)
  • Betere hechting aan alle oppervlakten
  • Geen krimp of verzakkingen

Vrijblijvende en correcte offerte en uitvoering

Onze adviseurs komen na telefonische of schriftelijke aanvraag vrijblijvend langs voor advies en het opstellen van een gratis offerte. U hoeft bij ons niet onmiddellijk te tekenen om een goede prijs te bekomen. Wij laten U de tijd om over onze aangeboden diensten na te denken en te vergelijken. Samen met u bekijken ze de mogelijkheden, prijzen en mogelijke premies waarvoor u eventueel in aanmerking komt. Wij bezorgen u de nodige formulieren voor de premie aanvragen.

Onze offertes zijn vrij duidelijk en zonder verborgen bijkomende kosten. Bijvoorbeeld : afplakken ter bescherming van muren tot 1,8m zijn steeds in de prijs bij inbegrepen en worden na uitvoering niet als extra kost per lopende meter bijgerekend. Na uitvoering worden de ruimtes door het personeel nog eens nagemeten en vergeleken met de werkbon of alles klopt alvorens het definitief factuur zal aangemaakt worden.

JSD, uw spuitisolatie voor Bertem, Bierbeek, Boutersem, Diest, Herent, Hoegaarden, Kortenberg, Leuven, Tielt-Winge, Tienen, Zaventem en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor JSD Spuitisolatie.

Contact

JSD Spuitisolatie

Waversesteenweg 148, 3360 Bierbeek
  • Isolatie
  • Spuitisolatie
T0477 47 04 53
F016 89 84 04
M0497 89 56 08