Fotoalbums

Architect Johan Wouters

Uw architect te Dendermonde.

Zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen

Architect Johan Wouters te Dendermonde is voornamelijk actief in residentiële woningsbouw en appartementsbouw alsook commerciële gebouwen. Zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen komen aan bod. Ook interieur- en tuinontwerpen staan regelmatig op de planning.

Elk genre

Als allround architect sta ik open voor elk genre gebouw. Hou je van klassiek? Wil je eerder een tijdloze woning? Of hou je van de gezelligheid van een ware cottage? Heb je het liever strak, gestileerd en eigentijds? Dat is geen probleem voor Architect Johan Wouters, jouw wensen samen met mijn jarenlange ervaring en technische en bouwfysische professionaliteit biedt steeds uniek resultaten.

Architect en bouwheer staan samen aan het roer van een toch steeds weer unieke bouwervaring. Hierbij wordt ook het budget van de opdrachtgever nooit uit het oog verloren.

Voorontwerpen

Alle voorontwerpen worden, naast de planmatige weergave, als 3-D voorstelling uitgewerkt. Het geeft de opdrachtgever een zeer realistisch beeld wat hij van zijn droomwoning mag verwachten. Zowel exterieur, interieur als omgeving kan perfect worden weergegeven. Contacteer mij voor meer informatie!

Uw architect voor nieuwbouw - renovatie te Dendermonde.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Architect Johan Wouters.

Contact

Architect Johan Wouters

Vrankrijkstraat 1, 9200 Schoonaarde
  • Architecten
  • Architectenbureau
  • Architectuur
T052 42 21 98
M0477 76 04 60
Ond. nr.0743.130.757