Fotoalbums

Jo Vandamme

Bouwen of verbouwen? Kies voor duurzaamheid

Gaat u renoveren of staat U op het punt om uw droomwoning te bouwen? Dan is het goed om stil te staan bij de keuze van de nieuwe ramen voor uw huis. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als het aanbod. Zorg ervoor dat U met een echte vakman in zee gaat. Iemand met ervaring, die u kan adviseren over materialen, afwerking en isolatiewaardes. Want met de juiste ramen in pvc of hout, bespaart u een flinke hap op uw energierekening.

Jo Vandamme is uw vakman in ramen voor Ingelmunster en Izegem alsook voor alle andere timmerwerken, schrijnwerken, binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk en totaalrenovaties. Dankzij zijn jarenlange ervaring in het vak, bent u zeker van correcte informatie, een concurrentiële prijs en een klantvriendelijke service.

Kies voor onberispelijke kwaliteit voor uw ramen in hout en pvc. Ingelmunster en Izegem zijn de uitvalsbasissen van Jo Vandamme, maar u kan beroep doen op zijn expertise in de hele provincie West-Vlaanderen.

Ramen in pvc, die gaan een leven mee. PVC is een bijna onverwoestbaar kunststof dat u op de hoogste isolatiewaardes en een groot gebruikscomfort garandeert voor uw ramen. Wanneer u kiest voor ramen in pvc van Jo Vandamme dan kiest u voor talloze voordelen:

  • volledig personaliseerbaar: pvc is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
  • milieuvriendelijk: pvc zorgt voor een doeltreffende isolatie
  • eenvoudig te onderhouden: u moet pvc nooit behandelen, het blijft een leven lang mooi
  • niet duur: pvc biedt de grootste voordelen tegen de kleinste prijs

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Jo Vandamme.

Contact

Jo Vandamme

Nieuwstraat 17, 8770 Ingelmunster
  • Ramen en deuren
  • Timmerwerken
T0475 39 08 60
Ond. nr.0462.698.809