JM PC Computerservices

De computer service aan huis voor Maasmechelen

Computer- en netwerkproblemen

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het probleem oplossen van computers en netwerken, het maken van nieuwe netwerken en reparaties aan hardware in Maasmechelen.

Wanneer u een probleem heeft met u computers, netwerk of andere randapparatuur komen we langs bij u op locatie. We maken een korte analyse en bespreken samen met u wat de nodige oplossingen zijn. In gevallen waar zich grote computer problemen voordoen, worden deze computers meegenomen naar ons labo voor een diepere analyse of reparatie. Indien het zelfde probleem zich binnen de 14 werkdagen, na de door ons uitgevoerde werkzaamheden terug voordoet, wordt dit kosteloos hersteld.

iPhone & iPad Schermherstellingen

Wij bieden naast de computerproblemen ook gespecialiseerde oplossingen voor iPhones en iPads. Heeft u uw toestel laten vallen? Is het scherm kapot? Dan kan u bij ons terecht voor het vervangen van het scherm. De iPhone herstellingen duren gemiddeld 30 minuten. U kan gerust bij ons even wachten tot de herstelling van het iPhone scherm klaar is. Wij bieden u dan ook graag een lekkere kop koffie aan. De iPads die we repareren worden gemiddeld na 2 dagen terug uitgeleverd. Maar hier hebben we ook een spoed procedure indien gewenst.

Reparaties Samsung, Huawei, Microsoft,…

U kan bij JM PC Computerservices te Maasmechelen ook terecht voor het repareren van alle Samsung, Huawei, Microsoft smartphones en tablets. Voor laptops en desktops komen we zelfs tot bij u thuis om de analyse uit te voeren. De meeste problemen kunnen de dag zelf opgelost worden, dankzij onze eigen voorraad aan materialen.