Fotoalbums

JJ Electro

JJ Electro te Lede is uw specialist in elektrische installaties. Wij doen ook algemene elektriciteitswerken voor verbouwingen en nieuwbouw. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat steeds in samenspraak werkt met onze klanten. Bij elke opdracht bekijken we samen met u wat uw wensen zijn, wat er mogelijk is en hoe we dat het best en voordeligst kunnen uitvoeren. We zijn ervan overtuigd dat we door goed naar uw mening als klant te luisteren steeds tot het beste resultaat kunnen komen.

JJ Electro staat garant voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit aan uw elektrische installatie. Wij zijn de vakman in Lede die u zoekt! Neem gerust contact op met ons voor vragen, bijkomende informatie of opmerkingen.

Voor volgende activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres: algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw & renovatie, grote & kleine aanpassingen aan bestaande installaties, depanages & vlugge herstellingen, bijstand voor keuringen, opmaken schema's, tekorten wegwerken, keuring laten uitvoeren, toegangscontrole, parlofonie, videofonie, verkoop, levering, plaatsing van toestellen & materialen, centraal stofzuigsysteem en zonnepanelen. Uw elektricien voor Lede en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor JJ Electro.

Contact

JJ Electro

Ouden Heirweg 44, 9340 Oordegem
  • Elektrisch intallatiemateriaal
  • Parlofonie
  • Videofonie
T0487 99 20 30
Ond. nr.0553.467.053