Namiki Rakucho and Sakura Blossom

Namiki Rakucho and Sakura Blossom

2021 liefdevol starten is niet moeilijk met de Namiki Emperor Rakucho and Cherry Blossom. De Rakucho is een mythische vogel in een imaginair paradijs en zingt prachtige liefdesliederen. Meestal worden Rakucho als kleurrijk paar afgebeeld als symbool voor een eeuwig en liefdevol leven.

Paradijsvogels komen voor in het oerwoud van Nieuw-Guinea en omringende eilanden en vallen op door hun bijzonder kleurrijk en extravagant verenkleed met uitzonderlijk lange staarten, gekleurde draden, sluiers en waaiers. Ze zijn zeer moeilijk te spotten, deze polygame vogels en 't blijken nog knappe zangers te zijn ook!

Op officiële foto's lijkt de pen mat antracietgrijs maar in werkelijkheid is hij glanzend en donker naar het zwart toe. De kleurrijke vogels lijken op te gaan in de achtergrond maar eens ze in het zicht zijn tonen ze hun volle kleur en elegantie! Met geraffineerde borstelstroken en mooie overgaande kleurenblends werden de vogels afgebeeld.

Kunstenaar Masahiro Yamada tekende voor het ontwerp van de Namiki Rakucho and Cherry Blossom. In voorraad met penpunt M.

Voor 2021 wensen we jou, je familie en vrienden een liefdevol jaar toe. Vogels zullen weer zingen en de kersenbloesem wordt mooier dan ooit te voren!

Van harte, Catherine