ClimaWorld

Uw expert in jacuzzi, swimspa en wellness te Knokke-Heist

Swimspa, jacuzzi of zwembad: pure verwennerij

Een swimspa, jacuzzi of zwembad is een bron van relaxatie na een zware werkdag. Waterliefhebbers vinden bij ClimaWorld® in Knokke-Heist beslist wat ze zoeken. Het moderne leven vraagt steeds meer van ons: alles moet sneller, efficiënter en beter. Wie het hoofd boven water wil blijven houden om niet te bezwijken aan de dagelijkse rush, moet af en toe eens op de rem gaan staan. Eventjes alle stress overboord gooien en genieten.

En laat dat nu juist onze specialiteit zijn! Dankzij ons ruim assortiment jacuzzi's, swimspa’s en zwembaden bieden we u pure relaxatie op een dienblaadje aan. U hoeft enkel nog de fles bubbels te ontkurken.

Maar voor ons gaat ontspanning verder dan waterpret. Daarom kan u bij ons ook terecht voor een sauna, infraroodcabine of hamam.

Ook voor zwembadafdekkingen of jacuzzi-overkappingen kan u bij ons terecht.

Om de kwaliteit van uw spa of zwembad te garanderen, is een nauwkeurig onderhoud minstens even belangrijk. Informeer daarom naar onze eigen ontwikkelde waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten. Contacteer ons voor meer info en prijzen.

AANVRAAG BROCHURE
Jacuzzi's climaworld knokke-heist

Jacuzzi's

Zwembaden climaworld knokke-heist

Swimspa's

Zwembaden climaworld knokke-heist

Zwembaden

AFdekkingen climaworld knokke-heist

Afdekkingen

Wellness climaworld knokke-heist

Wellness

Automatisatie climaworld knokke-heist

Automatisatie