Jachthaven Marec

Voor boottochten en rondvaarten in de regio Maaseik

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd in Kinrooi en Heerenlaak in Maaseik uit, gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Jachthaven Marec Maaseik

Jachthaven Maaseik

▸ In De Spaanjerd komen vooral zeilboten en grote kajuitjachten aan hun trekken. Er zijn bijna 1000 ligplaatsen, gaande van zeiljollen aan land tot jachten met een maximale lengte van 35m.
Heerenlaak telt 440 ligplaatsen en is vooral interessant voor snelle motorboten vermits er geen snelheidsbeperkingen zijn.

Beide jachthavens zijn verbonden met grote waterplassen waar tal van watersporten beoefend kunnen worden. Ze staan ook in verbinding met een internationaal netwerk van bevaarbare waterlopen. De verblijfparken beschikken over ruime percelen.

Rondvaart Maaseik Marec

Rondvaart op de Maas

De Paep van Meinecom III vaart het hele jaar op de Maas en de aangrenzende meren. Uitvalsbasis is de jachthaven De Spaanjerd. De routes worden gevaren in het gebied Ophoven, Stevensweert, Maasbracht, Thorn en Maaseik. Tevens hebben wij alles in huis voor uw evenement of feest!

Bekijk meer >>