J&M Luchthavenvervoer

Uw luchthavenvervoer, airportservice, taxi te Maasmechelen


J&M Luchthavenvervoer uit Maasmechelen staat 24 op 24 en 7 op 7 klaar om jou te vervoeren. Korte of lange ritten, dit maakt ons helemaal niks uit. Wij rijden per rit, 1 prijs of u nu met 1 persoon of met 8 personen bent. Wij hebben ook een verlengde bus met extra veel ruimte voor de bagage tot 10 grote reiskoffers.

Luchthavenvervoer

Persoonlijke service is wat telt voor ons. Onze chauffeur zet de bagage in de wagen want uw vakantie begint vanaf wij aan uw deur stoppen. Bij terugvlucht volgen wij uw vlucht op en staan wij u ook op te wachten met een verlicht naambord. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Heeft uw vlucht vertraging, geen probleem wij wachten op u.

Privévervoer

Wij hanteren geen extra kost als u nog een last-minute rit boekt. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid tot huren van een privé chauffeur. Dit kan met u wagen of met onze wagen. U wordt bijvoorbeeld naar of van uw werk gereden. Wij verzekeren u veilig naar uw bestemming te brengen. Ondertussen kan u gewoon verder werken of even uitrusten.

Nachtje uitgaan

Persoonlijke service is wat telt voor ons. Willen jullie een nachtje uitgaan en toch veilig thuis komen? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. J&M is die avond BOB. Nachtje naar Baouzza, Versuz,…? Waar dan ook, op welk uur dan ook… Wij rijden u, aan betaalbare prijzen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!