CoreCom

Computer - IT Service - IT onderhoud - Software - Hardware - KMO service te Schoten

Computerzaak Schoten

Bij CoreCom Schoten koopt u niet enkel computers met een hoog service gehalte, maar laat u uw website ontwerpen, uw bedrijfsnetwerk onderhouden en zelfs uw defecte computer herstellen!

KMO IT Service

Wenst u als KMO uw IT budget onder controle te houden? Is snelle service, stabiliteit van uw netwerk en goeie support belangrijk voor u? Dan zijn onze diensten zeker iets voor u. Tegen een vast maandelijkse prijs wordt de installatie, onderhoud en rapportering van uw compleet netwerk geregeld Een goede en langdurige relatie met onze klanten, is ons streven. Kwaliteit, service, ondersteuning, begeleiding en bereikbaarheid zijn onze troeven.

Hulp op afstand

CoreCom biedt computerhulp voor al uw vragen en problemen. Voor klanten die genieten van een serviceovereenkomst bieden wij hulp op afstand aan. Via een beveiligde verbinding lossen we op afstand eenvoudig het probleem op terwijl u meekijkt. Snel, simpel ! Ervaar het gemak van computerhulp op afstand. Vraag naar onze serviceovereenkomsten

CoreCom herstelt "bijna" alle merken van computers

Reparaties gebeuren bij ons in huis voor vaste computers, dus is het niet nodig om de computer op te sturen naar de fabrikant en deze weken te moeten missen. Voor elke klant proberen we een snelle service te bieden, de meeste computerproblemen zijn na 1 werkdag reeds verholpen, in sommige gevallen kan het zelfs zijn dat u dezelfde dag nog uw PC kan komen terughalen! Uiteraard zijn niet alle problemen hetzelfde en kan het soms wat langer duren, meestal kunnen we dit op voorhand vermelden.

We maken juiste afspraken i.v.m. datarecuperatie van uw computer, indien we uw computer moeten herinstalleren, maken we hiervoor eerst een Kloon van uw harde schijf die we tot één week bijhouden. Stel we hebben iets over het hoofd gezien bij het terug zetten van de data na een herinstallatie dan kunnen deze zonder problemen nog recupereren tot max één week na de herstelling.

Wij hanteren een eerlijk en een juist prijskaartje voor uw herstelling. Dit komt omdat wij werken met een vast tarief, dus niet met een uur tarief zoals vele anderen. Niet bij ons gekochte toestellen worden met dezelfde zorg behandeld!

Indien er hardware moet vervangen worden, nemen we steeds contact met u op. Dit om onaangename verrassingen te vermijden.

Garantie op uw herstelling: Indien zou blijken dat er na de herstelling zich toch nog dezelfde problemen voordoen, controleren we het probleem opnieuw, ditmaal volledig kosteloos.

Voor herstellingen op Laptops/Notebooks gelden andere regels. Hier is het zo dat we software matige problemen zelf kunnen herstellen. Stel er blijkt een ernstig hardware defect te zijn, dan moeten we het toestel terug opsturen naar de fabrikant. Uit ondervinding weten we dat dit ongeveer één week kan duren vooraleer uw toestel hersteld terug is. Voor het vervangen van defect LCD schermen duurt het meestel 2 werkdagen. Helaas kunnen wij niet alle notebook merken laten herstellen zoals Medion & Dell. Deze fabrikanten werken niet samen met computerhandelaars en kan u enkel rechtstreeks aanbieden bij de fabrikant.

* Software die op systemen moet geïnstalleerd worden moet altijd origineel zijn met een geldig registratie nummer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen die voortkomen uit gebruik van illegale software.