Isolatiewerken Klaas Verstraete

Uw vakman in isolatiewerken, dakisolatie, zoldervloerisolatie en binnenmuurisolatie regio Brugge

OPTIMAAL ISOLEREN

 Wilt u uw energiekosten verlagen...?

Als gecertificeerd en geregistreerd aannemer kunt u steeds beroep doen op mijn deskundige ervaring in dakisolatie, zoldervloerisolatie, binnenmuurisolatie en luchtdicht afwerken van nieuwbouw en renovatie woningen.

DAKISOLATIE : indien nodig, is het uitdikken en uitlatten van de kepers een aanrader om zo tot een hogere en betere isolatiewaarde te komen. Hier bestaan verschillende uitvoeringsmogelijkheden.

ZOLDERVLOERISOLATIE : indien de zolderruimte niet meer gebruikt wordt als volwaardige ruimte, is de vloer isoleren hier de beste oplossing. Het plaatsen van beloopbare OSB platen behoort tot één van de opties.

BINNENMUURISOLATIE : beschermde gevels of volle muren langs binnen isoleren, mag enkel gebeuren door een gecertificeerd aannemer. Deze isolatie techniek kan gebeuren op verschillende manieren, mits een voorafgaande controle van de binnenmuren.

LUCHTDICHT AFWERKEN : het plaatsen van een dampscherm en het luchtdicht afschermen van de isolatie is een absolute must en behoort tot één van mijn specialiteiten.

ZOLDERINRICHTING : indien de klant behoefte heeft aan een extra leefruimte, kunt u beroep doen op mij voor de verdere afwerking in gyproc muren en/of wanden.

Bij dit alles gebruik ik steeds gekeurde en kwalitatieve materialen. De plaatsing gebeurt steeds volgens de WTCB normen en voorschriften. Graag geef ik meer uitleg over de bestaande premies en voorwaarden over dakisolatie en binnenmuurisolatie. De opmaak en het invullen van de premies doe ik er graag bij, indien u dit wenst.

Tal van referenties en tevreden klanten kunnen hierover getuigen.

Graag kom ik altijd eens ter plaatse om op te meten en te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn en de meest optimale oplossing is om te isoleren.

Neem voor verdere vragen of inlichtingen steeds contact met mij op via het contactformulier, mail of gsm.

VRAAG UW OFFERTE AAN »