De Vuyst Interieur Projects

Uw expert in interieurinrichting, kantoorinrichting en glaswerken te Lede

Dé specialist voor een interieur van formaat!

Het spreekt voor zich dat het interieur van uw woning of bedrijfspand een grote rol speelt bij het comfort, de productiviteit en het gemak dat u ervaart. Vertrouwen op een specialist die van wanten weet is dan ook een must. Bij De Vuyst Interieur Projects in Lede bieden wij u een complete service aan, waarbij we aandacht hebben voor details en respect hebben voor uw verwachtingen. Het resultaat? Uw interieur krijgt een compleet nieuwe look en feel!

Volledige binnenrenovatie

Waarom u op De Vuyst Interieur Projects zou moeten vertrouwen voor het renoveren van uw interieur? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verbouwen van de volledige binnenomgeving, gaande van grote werken tot afwerking en details.

  • Binnenschrijnwerk en meubilair: Het op maat maken en plaatsen van kasten, dressings en deuren. Maar ook het leggen van laminaat of verlaagde plafonds.
  • Isolatie- en zolderwerken: Van het verstevigen of (her)inrichten van zolderruimtes tot het plaatsen van verschillende vormen van isolatiemateriaal voor een optimaal woon- en werkcomfort.
  • Glaswerken: Plaatsen van binnendeuren, wanden, spiegels en unieke glaswerken.
  • Horeca- en kantoorinrichting: Kantoorinrichting met een focus op stijl en efficiëntie. Wij doen dit ook voor winkels en horecazaken.

De Vuyst Interieur Projects is een specialist in algemene interieurwerken. Het bedrijf bouwt verder op de twintig jaar ervaring van zaakvoerder Kurt De Vuyst. Bovendien gaan we graag de samenwerking aan met andere gespecialiseerde zaken om de krachten te bundelen. De Vuyst Interieur Projects focust zicht vooral op zakelijke en particuliere klanten in Oost-Vlaanderen, maar gaat ook elders aan de slag.