Interieurbouw Wouters

Schrijnwerker te Putte voor uniek maatwerk uit eigen atelier

Innovatieve schrijnwerken met de beste kwaliteit en afwerking

Interieurbouw Wouters uit Putte biedt u frisse ideeën op het gebied van schrijnwerken. Wij bekijken het groots en leveren u uniek maatwerk uit eigen atelier. U kan bij ons terecht voor dressings en kasten op maat, binnendeuren, trappen of bouwpakketten om zelf mee aan de slag te gaan. Verder verzorgt onze onderneming ook totaalprojecten bij verbouwingen: bijvoorbeeld keuken- en badkamerrenovaties, inclusief elektriciteits- en vloerwerken. Gebruik van kwaliteitshout en een hoge afwerkingsgraad zijn standaard voor onze schrijnwerkerij.

Binnenschrijnwerken

Maatwerk voor uw woninginrichting. Wij maken unieke oplossingen voor uw interieur: gaande van binnendeuren, trappen, maatkasten, dressings, keukens of keukenkasten, parket en laminaatvloeren, ...

Totaalrenovatie

Totaaloplossingen in uniek schrijnwerk: badkamerrenovaties en vernieuwen keukens. Ook elektriciteitswerken, vloerwerken, gyproc- en schilderwerken of raamdecoratie nemen we voor onze rekening. We voeren uw wensen tot de kleinste details uit.

Bouwpakketten

Bouwpakketten om zelf kasten, dressings of deuren op maat te plaatsen. Het zelfbouwpakket bestaat uit MDF, laminaat platen, melamine, fineer, MDF en massief hout. Elk onderdeel is gelabeld en van alle informatie voorzien voor eenvoudige montage.