Meubellakkerij

WOOD YOU inforegio

Thuis of werkruimte

U wilt een huis bouwen of verbouwen? Een zaak inkleden? Een kantoor opfrissen? Dan bent u bij WoodYou uit Meeuwen aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist voor de inrichting van elk interieur. Van huiselijk tot zakelijk. Van landelijk tot minimalistisch en steeds van de hoogste kwaliteit.

Van ontwerp tot afwerking

Wij zorgen er steeds voor dat uw plannen tot uitwerking komen met de grootste zorg en toewijding. Dit kan voor zowel de totaalinrichting met vloeren, wanden en gyproc, als specifieke meubelbouw. Heeft u nog geen plannen? Geen zorgen, dan brengen we u in contact met een van onze aanbevolen interieurarchitecten die u verder zullen begeleiden.


WOOD YOU inforegio

De kracht van onze meubellakkerij

Dankzij onze eigen meubellakkerij biedt WoodYou opnieuw een grote meerwaarde. Met die nieuwe infrastructuur willen wij onze diensten uitbreiden en ook lakken voor andere interieurbouwers en schrijnwerkers. Met de uitbouw van de lakkerij komt meer dan een droom uit voor WoodYou. Wij hebben nu alles ter beschikking in eigen huis om interieurprojecten van begin tot einde te realiseren.


WOOD YOU inforegio

Met de beste materialen

We zijn uiterst gespecialiseerd in houtbewerking, dit mede dankzij onze jarenlange ervaring. Het vakmanschap combineren we graag met de nieuwste producten en technieken. Zoals Corian, dit is een veelzijdig en erg duurzaam oppervlaktemateriaal met onuitputtelijke ontwerpmogelijkheden. Ook Xinnix deuren, deze hoogwaardige en tijdloze deuren verzekeren een strak uiterlijk met hun onzichtbare scharnieren en magneetslot. Wij werken steeds met innovatieve en functionele systemen, deze zijn ideaal voor uw nieuwe interieur. Benieuwd naar onze projecten? Neem dan alvast hier een kijkje.