Interieur Geert van Beeck

Maatwerkmeubilair, maatkasten, interieurbouw en interieurontwerp te Leuven

Interieurontwerp

Geert van Beeck Interieur Architectuur & Project Realisatie uit Leuven is een ontwerpbureau, bouwmanagementteam en aannemersbedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwerpen en uitvoeren van interieur gerelateerde deel- of totaalprojecten als interieur architect en/of aannemer.

Business & particulier

Wij verlenen onze diensten aan de retail-sector, horeca, kantoorinrichtingen en residentiele interieurs voor de private sector. Iedereen met een interieurproject kan dus bij ons terecht en wij zullen er alles aan doen elke klant op een zeer persoonlijke manier te benaderen.

Ontwerp & realisatie

Wij helpen klanten hun wensen te vertalen van eerste lijn op papier tot werkelijke inrichting van ruimten. Het luisteren naar de klant zal hierin steeds centraal staan, want wij weten als geen ander hoe moeilijk het is idieen te visualiseren en te verwezelijken. Dat komt omdat de complexiteit van het ontwerpproces groot is. Alle aspecten, zowel functionaliteit, duurzaamheid & comfort moeten met elkaar in evenwicht worden gebracht.

Projectmatig werken is hier van groot belang, van voorontwerp naar definitief ontwerp, van voorbereidende fase naar realisatie fase tot oplevering en service na verkoop. Bij alle fasen zal de klant steeds inspraak hebben en geadviseerd worden over te de te nemen stappen. Als een continu voorzien wij u van informatie zodat u op elk moment weet waar uw project staat.