Fotoalbums

Wij zijn er voor u!

IN-Z (spreek uit als inzet) is een grote sociale onderneming. Zij streeft ernaar om bij te dragen aan ieders levenskwaliteit. Haar dienstverlening "hulp aan huis" is gericht naar alle gezinnen in Limburg & Vlaams-Brabant. Daarnaast is een jaarlijks groeiend aantal klanten ook goed voor het creëren van duurzame jobs. Ook daarmee speelt IN-Z in op een groeiende behoefte in onze samenleving. Op die manier gaat de inzet steeds naar klanten en werknemers tegelijk en dat is goed voor iedereen.

Poets- en huishoudhulp met Dienstencheques. Poetsen, wassen, strijken, koken, boodschappen doen, kleine naaiwerken. De help(st)ers van vzw IN-Z doen het allemaal voor u. Om beter in te spelen op de behoefte in de thuiszorgsituatie worden huishoudelijke diensten ook geleverd 's avonds tot 22u, alsook op zaterdag en zondag.

Persoonlijke Assistentie

Persoonlijke assistentie door IN-Z bestaat uit basisondersteuning in het dagelijkse leven. Vzw IN-Z neemt u de administratie rond het werkgeverschap van assistenten uit handen en zorgt voor een vaste help(st)er. U betaalt met uw persoonlijke assistentiebudget (PAB) dat u door het Vlaamse Agentschap voor personen met een handicap (VAPH) werd toegekend. De help(st)ers komen aan huis voor hulp bij het bewegen en handelen in en om het huis en begeleiden u bij dagactiviteiten buitenshuis. De dienstverlening is flexibel, dus ook op avonden en tijdens de weekends.

Seniorenoppas

Onze help(st)ers zorgen voor gezelschap en toezicht, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 uur. Ook op feestdagen zorgen ervoor dat uw zorgbehoevende ouders of familieleden op een warme en kwaliteitsvolle manier thuis kunnen verblijven. Onze dienstverlening is een flexibele aanvulling op het werk van andere thuiszorgdiensten. Hiervoor geldt een cliëntbijdrage per uur.

Respect voor mens en samenleving

IN-Z is thuis in de sociale economie en kiest voor een duurzame benadering. Kwaliteit van arbeid is bij ons zeer belangrijk. De werknemers van IN-Z hebben allen een bediendecontract van onbepaalde duur, ze genieten ook begeleiding en opleiding. U als klant krijgt een vaste help(st)er die aan huis komt op tijdstippen die u passen. In geval van verlof of ziekte zoeken wij naar een vervanging. Een vaste coördinator van IN-Z is uw contactpersoon. Diezelfde persoon begeleidt ook de help(st)er die bij u langskomt. Hij of zij zorgt ervoor dat de help(st)er uw individuele vraag steeds op maat beantwoordt, ook als de vraag intussen groter wordt, of al dan niet tijdelijk van aard wijzigt.

Hulp nodig? Bel 0800 55 024! Of stel uw vraag via www.in-z.be

Via dit gratis nummer beantwoorden wij graag uw vragen. Ook via de website kan u ons contacteren. IN-Z werkt vanuit zes regionale zetels voor inwoners van alle gemeenten in Limburg & Vlaams-Brabant. U vindt ons in Aarschot, Genk, Hasselt, Merchtem, Peer en Tongeren. Onze hoofdzetel bevindt zich in Genk.

 

  

Nieuws & activiteiten

Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp

Doe mee en win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp Van 1 januari tot en met 31 december 2019 genieten van een netjes opgeruimd huis, gratis en voor niets? Dat kan. Doe mee aan onze wedstrijd '1 jaar gratis' en win wekelijks drie uur poets- en huishoudhulp van IN-Z. Enkel klanten of personen...
lees meer
Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp

Lenteactie Bij IN-Z

Hulp aan huis De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. ‚ÄčIndien u in april of mei klant wordt, krijgt u uw eerste vier uren poets- en huishoudhulp van april of mei aan € 4 per uur.Meer info op onze blog.
lees meer
Lenteactie Bij IN-Z
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor IN-Z.

Contact

IN-Z

Schaapsdries 2, 3600 Genk

Vestigingen

IN-Z Midden
Monseigneur Broekxplein 6, 3500 Hasselt
IN-Z Noord
Ambachtslaan 1009, 3990 Peer
IN-Z Noorderkempen
Miksebaan 264a, 2930 Brasschaat
IN-Z West (sectie Aarschot)
Elisabethlaan 20, 3200 Aarschot
IN-Z West (sectie Merchtem)
Koning Albertstraat 94, 1785 Merchtem
IN-Z Zuid
Sint-Truidersteenweg 85, 3700 Tongeren
  • Advies, Diensten & Instellingen
  • Boodschappendienst
  • Dienstenbedrijf
  • Dienstencheques
  • Dienstverlening
  • Huishoudhulp
  • Poetshulp
  • Seniorenoppas
  • Strijkatelier
  • Strijkdienst

Hulp nodig? Bel 0800 55 024!

Of stel uw vraag via www.in-z.be