Vastgoedkantoor te Maasmechelen

Met een focus op het visuele en een uiterst persoonlijke aanpak is ImmoFusion de ideale partner bij de verkoop of aankoop van je huis. “Wij begrijpen dat een huis verkopen niet enkel een financiële transactie is, je huis is je grootste goed en dat verkoop je niet zomaar. Daarom kunnen klanten mij altijd bereiken, ook in het weekend.”, aldus Peter Lenssen.

ImmoFusion streeft naar een innovatieve aanpak waarbij het visuele primeert. Door middel van 3D-tours kunnen potentiële kopers op elk moment een bezichtiging doen, luchtfoto’s met drones geven een goed beeld van villa’s op grote percelen en 3D-visualities van verbouwingsprojecten zorgen ervoor dat geïnteresseerden in één oogopslag een beeld krijgen van het mooie aanbod.

Bij ImmoFusion te Maasmechelen kan u terecht voor een gratis schatting. Huren, kopen, verkopen, verhuren, verbouwen, renoveren, beleggen, investeren in vastgoed (nieuwbouw, projecten), het kan allemaal bij ImmoFusion. Wij actief in de regio Maasland (As, Lanaken, Maasmechelen, Zutendaal) en Knokke-Heist. Met onze innovative tools en jong en dynamisch team kunnen wij 3D-Tours, 3D-renders en luchtfoto’s met een drone maken.

CONTACTEER ONS