IMMO C2

Uw immobilienkantoor, vastgoedmakelaar, nieuwbouwprojecten te Tessenderlo

Immobilienkantoor C2

IMMO-C2 bestaat uit een team van gedreven vastgoedmakelaars, commerciële medewerkers, administratieve duizendpoten en enthousiaste marketeers die allen uitstekende diensten verlenen tijdens het verkoop-en/of verhuurproces van jouw eigendom. Samen met haar klanten wil IMMO-C2 een langetermijnrelatie opbouwen, waarbij wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.

Daarom zijn wij er voor u en uw eigendom en nemen we alles van A tot Z op ons, zodat u optimaal en zonder zorgen van deze ervaring kan genieten.

Vanaf de kennismaking tot aan de ondertekening van de overeenkomst staan wij u bij. Door continue opleidingen en samenwerking met specialisten in onder andere vastgoedrecht, stedenbouw en andere specifieke vakgebieden kunnen wij u helpen met een uitgebreide vastgoedkennis.

Wat? Waar?

Wat je ook zoekt, of het nu gaat om een studio, appartement, woning, bouwgrond of kantoor, iets nieuw of een pand met karakter, bij ons kan je rekenen op een professionele en betrouwbare manier van werken. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij hun opdracht en voeren hun taken dan ook met passie uit!

Wij zijn actief in gans Limburg, de Antwerpse Kempen, en Vlaams Brabant.

Ben je er klaar voor?

Wij nemen uw zaak persoonlijk ter harte en zorgen voor een gelukkige (t)huis! Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren, of wenst u samen te zitten omtrent een nieuwbouwproject? Contacteer ons voor professioneel advies en realistische waardebepalingen. Graag tot binnenkort!

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende eigendommen:

Contacteer ons

tessenderlo immo c2