Huyghebaert Verzekeringskantoor

Onafhankelijkheid vertaalt zich in het leveren van verzekeringen op maat. Wij vragen offertes op bij de diverse verzekeringsmaatschappijen (AXA, Mercator, AG Insurance, Nateus, Vivium, ...) en vergelijken hun dekkingen en premies. Zo kunnen wij u steeds de verzekering voorleggen die voor u prijs/kwaliteit de gunstigste is.

Professionaliteit door uw verzekeringsportefeuille te analyseren en u te wijzen op onder of zelfs oververzekering. Niet alleen bij nieuwe klanten maar ook bij trouwe klanten maken wij er een punt van op tijd en stond een nazicht van de polissen te doen.

Service door onze 24/24u bereikbaarheid. 7 dagen op 7. U heeft een schadegeval? Wij handelen dit vlot af. U wenst een persoonlijk gesprek maar heeft enkel ’s avonds tijd? Geen probleem. Er is een nieuwe wetgeving op komst, een interessante actie of een nieuw weetje binnen de verzekeringswereld of op fiscaal vlak? Wij brengen u op de hoogte!

Bereikbaarheid door ons bijkantoor te Sijsele kunnen wij u nog beter tot dienst zijn. Beide kantoren herbergen namelijk een Record- bankagentschap en ook voor uw verzekeringen kunnen wij u in beide filialen verder helpen.

Ervaring 30 jaar ervaring, dat kunnen wij u geven en dit met een team dat praktisch onveranderd is gebleven en een enorme expertise heeft opgebouwd in landbouwverzekeringen en schadezaken in het algemeen.

Specialisatie elke medewerker heeft z'n eigen specialisatie. Landbouw, horeca, ... het zijn maar enkele sectoren die binnen ons kantoor vertegenwoordigd zijn.

Eerlijkheid wij hebben graag een band met onze klant waarin vertrouwen en eerlijkheid centraal staan.

Enthousiasme steeds tot uw dienst en met de glimlach!

U kan ook bij ons terecht betreffende uw bankzaken. Wij verwelkomen u graag in ons Recordkantoor!

Huyghebaert, uw bankkantoor en verzekeringskantoor voor Damme, Oostkamp en Zedelgem.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Huyghebaert Verzekeringskantoor.

Contact

Huyghebaert Verzekeringskantoor

Kortrijksestraat 26, 8020 Oostkamp

Vestigingen

Huyghebaert Verzekeringskantoor
Dorpsstraat 70/2, 8340 Sijsele
  • Banken
  • Kredieten
  • Verzekeringen
  • Verzekeringskantoor
  • Verzekeringsmakelaar
Maandag 13.00u-17.00u
Dinsdag 13.00u-17.00u
Woensdag 13.00u-17.00u
Donderdag 13.00u-17.00u
Vrijdag 08.00u-12.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zaterdag op afspraak