Fotograaf Fotofelux

Uw huwelijksfotograaf, portretfotograaf en bedrijfsfotograaf te Erpe-Mere

Huwelijksreportages

De meest onvergetelijke dag van je leven koester je op allerlei manieren en liefst zo lang mogelijk. Afhankelijk van jullie behoefte bied ik een aantal all-in paketten aan.

 

Een volledige reportage wordt aangeleverd in digitaal formaat (foto's in hoge resolutie) op USB. Voor meer info, laat je gegevens na via de contactpagina en ik bezorg je vrijblijvend een offerte alsook een duidelijke beschrijving van mijn  werkwijze.

Portretfotografie

Lieve, leuke en mooie foto's van jezelf en/of je vrienden en familie. Geboorte, communie, lentefeest, verloving ... of gewoon zomaar een leuke herinnering.

Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsreportages & reportages van evenementen. Mogelijkheid tot afdrukken van foto's ter plaatse. Een bedrijfsreportage maak ik steeds volledig op maat. Indien gewenst bied ik ook de mogelijkheid aan om foto's ter plaatse af te drukken (bvb tijdens events). Neem hiervoor contact op, ik maak dan een offerte op maat. Contacteer me vrijblijvend voor een portret, familie reportage, communie shoot, geboortefeest ... We zoeken dan samen de beste formule.