Huishoudhulp Pico Bello

Dienstenchequebedrijf, huishoudhulp, poetshulp, strijkatelier te Kruibeke en Temse

Uw helpende hand

Bij Pico Bello te Kruibeke en Temse begrijpen we de kunst van het helpen als geen ander. Zowel aan particulieren als bedrijven bieden we professionele hulp bij huishoudtaken, schoonmaak of zorgverlening. We gebruiken zowel dienstencheques als op factuur

Twee zaken staan in onze dienstverlening centraal: kwaliteit en continuïteit.

Huishoudhulp

De kunst om een ander te helpen. Pico Bello biedt in de regio van Kruibeke en Temse, huishoudhulp aan om u het leven makkelijker te maken. We beschikken daarvoor over een uitgebreid team van uitstekende en discrete medewerkers.

In de eerste plaats helpen onze medewerkers u natuurlijk met het schoonmaken van uw huis. Moeten de ramen gewassen worden, het tapijt gereinigd of de vloer geboend? Onze medewerkers nemen alle schoonmaaktaken van u over, zodat u kan thuiskomen in een clean en proper huis.

Maar huishoudhulp is meer dan schoonmaken alleen. Pico Bello neemt ook uw berg strijk onder handen, gaat om uw boodschappen of zorgt dat er 's avonds een smakelijke maaltijd op tafel staat. We begrijpen, kortom, de kunst om een ander te helpen.

Poetshulp

U bent een kleine zelfstandige, oefent een vrij beroep uit of runt een kleine KMO in de regio van Kruibeke en bent op zoek naar poetshulp? Onze medewerkers helpen graag uw kantoren net en proper te houden.

Strijkatelier en droogkuis

Uw ongestreken was lijkt wel een toren van Babel, maar toch wenst u geen beroep te doen op onze huishoudhulp? Dan zijn onze strijkateliers misschien iets voor u. Onze medewerkers kennen de kneepjes van het vak en beschikken over moderne apparatuur en alle benodigdheden om hun werk piekfijn te verrichten.

CONTACTEER PICO BELLO