Skincare by Louise

Uw specialist voor huidverbetering, make-up en skincare te Aalst

Skincare by Louise Aalst

Skincare by Louise Aalst begeleidt je naar een betere huid

Een mooie huid vergt toewijding, geen mirakel. Skincare by Louise gelooft in de kracht van goede verzorgingsproducten en behandelingen die dagelijks de beschadigingen van jouw huid aanpakken en bestrijden. Huidverzorging werkt, maar je moet dus weten hoe! Daarom leert Skincare by Louise als skinexpert haar klanten hoe ze thuis hun huid kunnen verbeteren. Is er een doorgedreven behandeling nodig? Ons instituut is uitgerust met medisch gecertificeerd apparatuur en de nodige expertise om opnieuw naar een gezonde huid te werken.

HUIDVERBETERING

De noden van een huid? Die veranderen voortdurend. Enkel de perfecte kennis van de staat van de huid brengt je tot een verzorging die wij volledig op jou kunnen afstemmen. Skincare by Louise beschikt over de nodige kennis en expertise en adviseert je de beste huidverzorging die past bij jouw huididentiteit. Voor een diepgaander onderzoek doet Skincare by Louise een beroep op haar medisch gecertificeerde apparatuur.

Skincare by Louise focust zich enkel op het gelaat. Hierdoor is er een groot aanbod aan behandelingen. Kom je voor de eerste keer langs? Boek dan een Meet & Treat. Door middel van een huidscan en intakegesprek kom je te weten wat jouw huididentiteit is. Op basis van deze resultaten en een hollistische aanpak wordt de meest geschikte behandeling gekozen volgens jouw wensen, budget en de noden van jouw huid.

Skincare by Louise Aalst

Skincare by Louise Aalst

MAKE-UP

Ben je nog op zoek naar make-up dat perfect past bij jou? Bij Skincare by Louise kan je terecht voor persoonlijk advies en hulp bij de keuze uit ons uitgebreid gamma van Colorescience & MAKEUP FOREVER. Wil je graag leren hoe je jezelf opmaakt? Via een privéworkshop of een workshop met één of twee vriendinnen gaat Skincare by Louise samen met je op zoek naar de look die perfect bij jou past. Ook voor make-up applicaties kan je bij ons terecht. Ga je binnenkort trouwen en wil je van ‘s morgens tot ‘s avonds stralen? Skincare by Louise komt ter plekke jouw make-up verzorgen. En de gezondheid van de huid? Die staat steeds centraal!

Skincare by Louise werkt enkel met de producten van Colorescience en MAKEUP FOREVER. Colorescience gebruikt alleen de hoogste melange van mineralen en geen geurstoffen, geen minerale olie, alcohol of talk en hebben zonnebescherming in de meeste producten. MAKEUP FOREVER is het professionele make-up merk dat veel gebruikt wordt door artiesten. Beide merken zijn cruelty free (niet getest op dieren) en gemakkelijk in gebruik. Wil je zelf de producten in huis halen? Dat kan via Skincare by Louise!

DE VROUW ACHTER Skincare by Louise

Louise De Roo is de bevlogen ziel achter Skincare by Louise. Als kind ondervond ze aan den lijve dat huidproblemen een behoorlijke deuk in het zelfvertrouwen kunnen slaan. Daarom startte Louise een eigen instituut waar de gezondheid van de huid centraal staat. Een actieplan opstellen naar een betere huid: dat is wat Skincare by Louise doet! Ook haar creatief ei kan Louise kwijt in Skincare by Louise via diepgaande make-up workshops en -adviezen.

Om haar bevlogenheid en passie te kunnen uitoefenen als professionele bezigheid, volgde Louise opleidingen tot schoonheidsspecialiste en make-up artist bij Make-up Designory. Hier volgde ze level 1 (de beauty essentials) en level twee (airbrush make-up, bridal make-up, studio make-up en high fashion make-up). Door deze opleidingen kent ze de kneepjes van het vak. Ze probeert zich voortdurend te onderscheiden door zich bij te scholen over de huid.

Skincare by Louise Aalst