It’s time to love the skin you’re in!

Onze missie? Jou goed laten voelen in je vel! En dit mag je letterlijk nemen. Door middel van een professionele huidscan worden de behandelingen afgestemd volgens de behoeften van jouw huid en jouw persoonlijke wensen.

De merken Christana Cosmeceuticals en Image Skincare maken deel uit van ons aanbod. Stuk voor stuk zijn de producten wetenschappelijk onderbouwd, cruelty free en bestaan ze uit een mix van actieve werkstoffen die hun werking reeds bewezen hebben.

Voor de beste resultaten worden innovatieve technieken toegepast. Deze kunnen kunnen ondersteund worden door medisch gecertificeerde apparatuur.

Doordat wij ons enkel focussen op het gelaat hebben wij een groot aanbod aan behandelingen. Kom je voor de eerste keer langs? Boek dan een Meet & Treat. Door middel van een huidscan en intakegesprek kom je te weten wat jouw huididentiteit is. Op basis van deze resultaten wordt de meest geschikte behandeling gekozen volgens jouw wensen, budget en de noden van jouw huid.

Wil je iemand verrassen met een behandeling? Gift cards zijn te verkrijgen in de winkel.


❏ Healthy aging - Care pb

Het Belgische merk Care is een concept dat vertrekt vanuit jouw persoonlijke noden en wensen. De brand is ontwikkeld om huidveroudering tot in de diepte aan te pakken. De producten bevatten actieve werkstoffen met een bewezen doeltreffendheid zoals peptiden, aminozuren, vitamines, collageen, anti-oxidanten... Deze unieke combinaties maken het mogelijk om veroudering enorm te vertragen. Op huidverzorging staat geen leeftijd. Daarom zit er in elk product actieve stoffen die huidveroudering tegengaan.

Wat de behandelingen van Care zo uniek maken is het gebruik van medisch gecertifceerde apparatuur. Deze innovatieve technieken maken het mogelijk om huidveroudering tot in de diepere huidlagen aan te pakken. Deze technieken zijn heel doeltreffend en ontspannend. In elke behandeling is een massage inbegrepen; ideaal wanneer je op zoek bent naar me-time.


❏ Christina Cosmeceuticals

knap skincare aalst

Heb je last van acné, pigmentatie, rosacea of andere problemen? Dan zijn de producten en behandelingen van Christina een mogelijke oplossing voor jouw huidprobleem. De unieke combinatie van geavanceerde wetenschap en krachtige botanische ingrediënten zorgen voor zeer mooie resultaten op korte en lange termijn. De producten zijn opgebouwd volgens Christina's clean chemistry. Dit wil zeggen dat de producten vrij zijn van:

  • SLS
  • Propylene Glycol
  • Parabenen
  • Kleurstoffen
  • Petrochemicals
  • Dierlijke ingrediënten

BIOPHYTO: KRUIDENPEELING ALS BALANCERENDE BEHANDELING VOOR ELKE HUID
De krachtige kruidenpeeling en aangepaste producten zijn zowel in e zomer als winter toepasbaar om elk huidtype te detoxen. Deze behandeling is ideaal als eerste behandeling bij Knap al reset van de huid of bij milde acné. Resultaat: een gezuiverde en glowy uitstraling. (65 min € 85)

COMODEX: VOOR EEN VETTE EN PROBLEMATISCHE ACNE HUID
De Comodex behandeling pakt zowel de interne en externe oorzaken aan van een vette en onzuivere huid. Zo wordt de schadelijke cyclus van verstopping, besmetting en inflamatie doorbroken die de huid irriteert en uiteindelijk beschadigt. De beste resultaten worden behaald met de passende homecare producten. (60 min € 79,00)

UNSTRESS: NATUURLIJKE OPBOUW VOOR EEN BESCHADIGDE HUID
Unstress is een unieke lijn die huidschade (irritaties, jeuk, ontstekingen...) herstelt en tegelijk ook op anti-aging focust. De lijn is opgebouwd uit klinisch bewezen bioactieve bestanddelen en probiotica om het DNA en de celmembranen te beschermen. De huid wordt terug gezond en minder kwetsbaar. De behandeling wordt steeds afgewerkt met LED om de resultaten te bevorderen. (85 min € 119,00)

ROSE DE MER: POWERPEELING UIT DE NATUUR
De Rose de Mer is een 100% natuurlijke professionele peeling die bijzonder uniek is in zijn soort. De peeling doet de huider zowel vanbinnen als vanbuiten jong en gezond uit zien. Met een combinatie van marineplanten, mineralen en zouten peelt de Rose de Mer de huid zeer actief en minimaal invasief. Deze peeling wordt ingezet om acné of pigmentatie aan te pakken maar heeft ook heel mooie huidverjongende resultaten. De behandeling wordt enkel uitgevoerd in combinatie met het gebruik van de aangepaste homecare producten. (45 min € 119,00)


❏ Hydrafacial

HydraFacial is een non-invasieve behandeling dat werkt in verschillende stappen om de huid te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling en pijnloze extracties om de poriën helemaal uit te zuiveren. Antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden worden tot diep en de huid ingesluisd.

Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je zal stralen vanaf het moment dat je naar buiten gaat en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan.

Niet veel tijd? Geen probleem! De signature behandeling duurt slechts 30 tot 45 minuten! Deze behandeling is snel, efficiënt en geeft direct resultaat.

knap skincare aalst

De HydraFacial serums richten zich specifiek op jouw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

DRIE VERSCHILLENDE STAPPEN

1. reiniging + peeling: Ontdek je levende huidlaag door middel van zachte exfoliatie en peeling

2. extracties + hydratatie: Door vacüum worden onzuiverheden uit de huid gehaald. Ondertussen wordt de huid gehydrateerd.

3. insluizen + beschermen: Antioxidanten en peptiden worden ingesluisd wat zorgt voor een glowing skin.

Perk voor ogen en lippen

Perk is de Hydrafacial voor de ogen en lippen. Er wordt gebruik gemaakt van een systeem met roller-flex technologie om op een zachte manier dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen, en gelijktijdig vitale antioxidanten af te leveren. Het leuke aan de behandeling is dat je het serum gewoon mee naar huis krijgt. Zo is de huid rondom de ogen/ of lippen stralend, nog lang na je behandeling.

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

SIGNATURE HYDRAFACIAL
Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur (30 min €125,00)

AGE REFINEMENT HYDRAFACIAL
De toevoeging van Dermabuilder helpt het voorkomen van fijne lijntjes en rimpels te verminderen (45 min € 175,00)

RADIANCE HYDRAFACIAL
De toevoeging van een Britonol boost helpt uiterlijk donkere vlekken te minimaliseren (45 min € 175,00)

CLARIFYING HYDRAFACIAL
Er worden uitgebreide extracties uitgevoerd + blauw LED licht wordt ingezet om de acné bactie te doden. (45 min € 150,00)

PLATINUM HYDRAFACIAL
De Hydrafacial ervaring begint met een ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage. Verder worden boosters toegevoegd om specifieke problemen aan te pakken. Als laatste wordt LED licht ingezt om de huid energie te geven en het verouderingsproces te vertragen. (60 min € 195,00)

PERK OOGBEHANDELING
Inclusief homecare oogserum. (10 min € 55,00)

PERK LIPPENBEHANDELING
Inclusief homecare oogserum. (10 min € 43,00)